Libnet.ro
UNICEF

10:45

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

Playtech Playtech,
Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel . continuă pe Playtech

Minunea din Oradea. Grupul de tineri care fac un gest unic pentru batranii vulnerabili

Trei copii din Oradea au avut o initiativa cel putin laudabila. Ei s-au oferit sa le faca cumparaturile persoanelor din categoria vulnerabila, astfel ca acestea sa nu mai fie nevoite sa iasa din casa si, astfel, sa se expuna riscului de imbolnavire. Lasam pachetele la usa Lorena Dagau este eleva la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu.

Printul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19. Este primul sef de stat care primeste acest diagnostic

Printul Albert de Monaco este primul cap incoronat care are coronavirus. Anuntul oficial a fost facut in aceasta dupa-amiaza. Printul Albert de Monaco este in varsta de 62 de ani, iar in aceste momente se afla la izolare, in apartamentul sau. Printul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19 Printul Albert de Monaco a fpst depistat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )