Libnet.ro
UNICEF

15:01

Eugen Tomac: Este mult mai grav sa ne temem de virusul care poate bantui democratia decat de pandemie (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: Este mult mai grav sa ne temem de virusul care poate bantui democratia decat de pandemie (VIDEO)

Presedintele PMP Eugen Tomac s-a prezentat la vot cu putin timp inainte de ora 9. Acesta i-a indemnat pe cetatenii romani sa iasa la vot, mentionand ca este mult mai grav sa ne temem de virusul care. continuă pe B1

INTERVIU Cat de sigur este sa mergi la vot in pandemie? Explicatiile medicului Virgil Musta: Riscul de infectare la vot este mult mai mic decat la cumparaturi

Votarea nu reprezinta in sine un factor de risc, atata timp cat suntem atenti si ne luam niste masuri de bun simt, precum purtarea corecta a mastii, distanta de cel putin 1,5 metri fata de alte persoane, dezinfectarea mainilor sau folosirea manusilor, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul spitalului COVID din Timisoara, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Potrivit acestuia, riscul de contaminare la vot este mult mai mic, pentru ca acolo sunt luate niste masuri foarte stricte, decat riscul de a te contamina cand mergi sa faci cumparaturile la magazin.

EUGEN TOMAC CATRE DAN BARNA: Este inadmisibil sa preluati tehnicile de manipulare ale PSD

Eugen Tomac, Presedintele PMP, il acuza pe Dan Barna, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, de preluarea tehnicilor de manipulare ale PSD, pe care le foloseste pentru transmiterea de mesaje mincinoase si manipulatoare.

Eugen Tomac a criticat lipsa dezbaterilor din campanie: Am avut parte de un atac frontal la adresa democratiei (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a lansat un apel catre romani sa profite de cele mai putin de doua ore ramase pana la inchiderea sectiilor si sa voteze la alegerile locale. Acesta a tinut sa sublinieze ca.

Dan Barna si USR, somati public sa renunte la mesajele mincinoase si manipulatoare din social media si la inducerea in eroare a bucurestenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteti voi fura cat pot bucurestenii vota

Eugen Tomac, presedintele PMP, l-a somat public pe omologul sau de la USR, Dan Barna, sa elimine mesajele mincinoase si manipulatoare de pe retelele sociale pe care le foloseste formatiunea sa. Nu.

Gabriel Mutu: Sectorul 6 e un loc mult mai sigur datorita unui sistem video complex si ultramodern

Gabriel Mutu a montat in Sectorul 6 un sistem de supraveghere video ultramodern care este monitorizat non-stop de 30 de echipaje de interventie rapida.

Ai parul lung sau barba mare? Ai sanse mult mai mari sa te infectezi cu coronavirus

Un nou studiu trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca noul coronavirus poate supravietui si pe parul lung sau pe barba, iar o persoana se poate contamina mai repede cu SARS-Cov-2 daca obisnuieste sa atinga suprafete si nu se dezinfecteze frecvent.

Virgil Musta: Gripa si COVID-19 sunt greu de diferentiat din punct de vedere clinic. Daca pe un plaman afectat de una dintre ele vine o alta infectie cu aceeasi determinare, evolutia va fi mult mai severa (VIDEO)

Gripa sezoniera ar putea reprezenta o problema suplimentara pentru spitalele din Romania, in contextul in care acestea resimt deja efectele crizei COVID-19. Spre exemplu, anul trecut, nu mai putin de 22% dintre ro.

Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Care este cel mai sanatos tip de peste si de ce sortiment trebuie sa te feresti? Daca iti place sa consumi de obicei peste sau te conformezi practicii pescetarianismului , trebuie sa stii aceste detalii. Care este cel mai nociv? Care este cel mai nociv peste? Un procent destul de mare de oameni din zilele .

Este cel mai mare matematician, dar nu a existat vreodata. Cum e posibil?

Cand Nicolas Bourbaki a aplicat la Societatea Americana de Matematica in anii 1950, era deja unul dintre cei mai influenti matematicieni ai timpului sau. Publicase articole in reviste.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )