Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac a criticat lipsa dezbaterilor din campanie: Am avut parte de un atac frontal la adresa democratiei (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac a criticat lipsa dezbaterilor din campanie: Am avut parte de un atac frontal la adresa democratiei (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a lansat un apel catre romani sa profite de cele mai putin de doua ore ramase pana la inchiderea sectiilor si sa voteze la alegerile locale. Acesta a tinut sa sublinieze ca. continuă pe B1

EUGEN TOMAC CATRE DAN BARNA: Este inadmisibil sa preluati tehnicile de manipulare ale PSD

Eugen Tomac, Presedintele PMP, il acuza pe Dan Barna, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, de preluarea tehnicilor de manipulare ale PSD, pe care le foloseste pentru transmiterea de mesaje mincinoase si manipulatoare.

Eugen Tomac: Este mult mai grav sa ne temem de virusul care poate bantui democratia decat de pandemie (VIDEO)

Presedintele PMP Eugen Tomac s-a prezentat la vot cu putin timp inainte de ora 9. Acesta i-a indemnat pe cetatenii romani sa iasa la vot, mentionand ca este mult mai grav sa ne temem de virusul care.

Dan Barna si USR, somati public sa renunte la mesajele mincinoase si manipulatoare din social media si la inducerea in eroare a bucurestenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteti voi fura cat pot bucurestenii vota

Eugen Tomac, presedintele PMP, l-a somat public pe omologul sau de la USR, Dan Barna, sa elimine mesajele mincinoase si manipulatoare de pe retelele sociale pe care le foloseste formatiunea sa. Nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )