Libnet.ro
UNICEF

06:00

Europarlamentarul Traian Ungureanu, despre alegerile din SUA: President Trump poate opri caderea americana

Adevărul Adevărul,
Europarlamentarul Traian Ungureanu, despre alegerile din SUA: President Trump poate opri caderea americana

E foarte posibil ca, in noaptea de marti spre miercuri, cineva, fie Hillary Clinton, fie Donald Trump, sa cistige alegerile prezidentiale din Statele Unite. Timpenia pe care tocmai ati citit-o nu e in totalitate creatia autorului. Ea e, mai degraba, consecinta situatiei ridicole, grave, neserioase, dramatice, stupide, cruciale, dezonorante, meschine, exemplare si foarte ne-americane in care se afla Statele Unite. continuă pe Adevărul

Antena 3, o televiziune de manastire pe langa presa americana. Europarlamentar roman, despre campania mediatica din SUA: Doar President Trump poate opri valul de mistificare si dezinformare

Europarlamentarul roman Traian Ungureanu nu vede cu ochi buni implicarea lui Barack Obama in campania electorala de sustinere a lui hillary Clinton la presedintia SUA. Considerandu-l cel.

Jucarii SEXUALE cu Hillary Clinton si Donald Trump. Cursa electorala din SUA le-a dat IDEI marilor companii (FOTO)

Cursa electorala din SUA ii tine cu sufletul la gura pe americani, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe producatorii de jucarii sexuale sa nu realizeze cateva chiar si cu cei doi candidati la pr.

Alegeri SUA: Informatii inedite despre alegerile prezidentiale din Statele Unite

De-a lungul istoriei, alegerile prezidentiale din Statele Unite au dus la situatii neasteptate si controversate, relateaza History, care prezinta cateva dintre acestea, citeaza News. ro.

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

Liviu Dragnea spune ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la emisiunea Jocuri de putere realizata de Rares Bogdan la Realitatea Tv, ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, pentru a da posibilitatea Republicii Moldova de a-si urma parcursul european.

Sefa PNL vrea o zi libera pentru studenti, dupa alegerile din 11 decembrie, pentru ca ei sa mearga sa voteze

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, considera ca in data de 12 decembrie, la o zi de la alegerile parlamentare, studentii ar trebui sa aiba o zi libera, cat si de gratuitate pentru mijloacele de transport, astfel incat ei sa poata merge in localitatile din domiciliu, sa voteze.

Alegerile din Statele Unite ale Americii. Presedintele Barack Obama o sprijina pe Hillary Clinton si critica decizia FBI privind redeschiderea anchetei

Ultimele zile ale campaniei pentru Casa Alba au fost dominate de invective si acuzatii personale din partea ambilor candidati. Interferenta directorului FBI in alegeri a tensionat si mai mult situatia si, dupa o zi in care Trump o depasise cu un punct pe rivala sa Hillary Clinton, aceasta a revenit in sondaje cu un avans de 6 puncte in fata republicanului.

Mai multe state din SUA se vor exprima asupra liberalizarii legislatiei privind marijuana

Cetatenii SUA sunt chemati marti la urne pentru a-si alege presedintele, dar si pe noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Pe de alta parte, noua state se vor exprima pentru liberalizarea legislatiei privind marijuana.

Curs negativ pe bursele straine, in asteptarea alegerilor din SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, pe fondul temerilor legate de rezultatul alegerilor prezidentiale care se desfasoara in SUA, saptamana aceasta, in conditiile in care diferenta dintre optiunile pentru cei doi candidati, Hillary Clinton si Donald Trump, este foarte mica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )