Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Conflictul de la Posta: Cele mai recente trei propuneri de cresteri salariale pentru incetarea protestelor postasilor

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Conflictul de la Posta: Cele mai recente trei propuneri de cresteri salariale pentru incetarea protestelor postasilor

Conducerea Postei a propus sindicalistilor trei noi variante de majorare a salariilor angajatilor, incepand cu 1 ianuarie 2017, in urma negocierilor care au avut loc vineri si sambata, variante care vor fi aduse la cunostinta sutelor de postasi aflati in greva, iar daca vor fi de acord se va semna un acord si protestul postasilor va inceta, a declarat sambata seara pentru HotNews. ro Matei Bratianu, presedintele Sindicatului Lucratorilor Postali SLPR). Cele trei propuneri vizeaza cresteri ale veniturilor brute lunare cuprinse intre 120 de lei si 135 de lei pentru peste 23. 000 de angajati. continuă pe Hotnews

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

Twitter va inchide unul dintre cele mai populare servicii

Twitter a anuntat in mod oficial ca va inchide unul dintre cele mai populare servicii ale sale. Cu toate ca Twitter nu a prins foarte mult in Romania, nu acelasi lucru se poate spune despre Vine, aplicatia de video la care se va renunta. La aproximativ trei ani de zile de la lansarea sa, serviciul [].

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

Top cele mai proaste jocuri inspirate de filme

Cele mai proaste jocuri inspirate de filme sunt doar cateva dintre titlurile pe care nu ar trebui sa le incercati vreodata. Jocurile realizate pe baza unorproductii cinematografice nu au avut niciodata foarte multsucces. Desigur, au existat unele exceptii, precum unele titluri Alien sauGoldenEye 007, darin acest articol va vom prezente doar cinci dintre cele mai [].

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Cele mai cumparate articole promotionale cu Hillary Clinton

Se apropie alegerile prezidentiale din America, iar sustinatorii lui Hillary Clinton pot compara obiecte promotionale cu chipul sau mesajele candidatei la presedintie. Iata despre ce este vorba si cat costa.

(P) Intalnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane - joi, 27 octombrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu joi, 27 octombrie, ora 19, la o intalnire-eveniment cu Ludmila Ulitkaia, una din cele mai importante voci ale literaturii contemporane, prilejuita de lansarea romanului Imago, recent aparut in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Russo.

Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

Orasele romanesti Sibiu si Oradea se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

retail Arena 2016: Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa vinzi la export

Antreprenorii romani trebuie sa fie atenti la cateva lucruri, daca vor sa aiba succes in procesul de extindere internationala a businessurilor. Intre cele mai importante se numara cunosterea specificurilor pietelor vizate, de la comportamentul.

Membru al juriului la Comedy Cluj: Mai bine urmaresc trei ore o drama romaneasca bine scrisa decat un film de-al lui Tarantino

Comediile sunt filmele cele mai greu de finantat, de realizat, dar si de distribuit - este ideea pe care au nuantat-o membrii juriului Festivalului International de Film Comedy Cluj la intalnirea de joi, 27 octombrie, cu presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )