Libnet.ro
UNICEF

05:45

EXCLUSIV. Interviu: Raed Arafat, despre modul cum s-a intervenit in cazul fotbalistului de la Dinamo, decedat la spital

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Interviu: Raed Arafat, despre modul cum s-a intervenit in cazul fotbalistului de la Dinamo, decedat la spital

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat in exclusivitate pentru Romania Libera ca exista proceduri clare de interventie a echipajelor de prim ajutor la competitiile sportive si ISU nu are prerogative sa ingradeasca in nici un fel accesul echipajelor de la ambulanta in zona terenurilor sportive. continuă pe România Liberă

FOTO. Raed Arafat, implicat intr-un ACCIDENT rutier

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a fost implicat intr-un accident, joi seara, in Bucuresti, masina pe care o conducea fiind lovita de un autobuz. Accidentul a avut loc joi seara, in apropiere de Galeriile Orizont din Bucuresti. Potrivit lui Raed Arafat, masina pe care o conducea a fost lovita de un autobuz care iesea din parcare.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier cu un autobuz. Masina secretarului de stat a fost acrosata de un vehicul de transport in comun (VIDEO)

Secretarul de Stat, Raed Arafat, a avut parte de un accident usor in seara de 5 aprilie. Masina acestuia se pare ca a fost lovita de un autobuz, in aripa dreapta, dupa ce soferul vehiculului de.

INTERVIU Rares Nastase, despre primarii din Romania: Nu putem vorbi de edili integri, fara scheleti in dulap

Rares Nastase, corespondent special al Stirilor Pro TV, a vorbit pentru Adevarul despre noua campanie de care se ocupa, Cautam primar, model european, detaliind felul in care a perceput edili din afara Romaniei, subliind aspectele nefaste ale meseriei de primar din tara noastra si dand sfaturi despre cum ar trebui sa arate un primar in 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )