Libnet.ro
UNICEF

10:00

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea, marturisiri in premiera despre relatia cu fostul lider PSD

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea, marturisiri in premiera despre relatia cu fostul lider PSD

Dupa un an si jumatate aproape de la condamnarea primita de Liviu Dragnea, logodnica sa, Irina Tanase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciuca. Irina a vorbit despre momentele grele prin care trece fostul lider PSD din cauza afectiunilor medicale de care sufera, dar si despre relatia pe care o au, despre casatorie si dorinta de a avea copii. continuă pe Antena3

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tacerea. Ce se intampla cu fostul lider PSD in penitenciar

A doua zi dupa rezultatul alegerilor europarlamentare, fostul liderul PSD Liviu Dragnea a mers la inchisoare. Cel care conducea Romania pana la un moment dat a fost nevoit sa plece insotit de escorta la penitenciar. Dupa un an si jumatate aproape, logodnica sa, Irina Tanase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciuca.

Irina Tanase, totul despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce spune despre copii

Am partidul in suflet, dar nu vreau sa-l bag si-n familie, spunea Liviu Dragnea pe cand era liber si participa la un congres al PSD, primul la care a fost surprins alaturi de logodnica sa, fiind intrebat daca a cerut-o pe tanara iubita de sotie. Irina Tanase a primit inelul asteptat, dar povestea lor de .

Avocata lui Liviu Dragnea, precizari contradictorii despre fostul lider PSD: Sufera de mai multe hernii la coloana vertebrala; i se refuza iesirea la munca

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat, joi, ca fostul lider al PSD sufera de multiple hernii ale coloanei vertebrale, acestuia refuzandu-i-se un control de specialitate intr-un spital din afara penitenciarului. in ciuda problemelor medicale grave, avocata a mai spus ca Liviu Dragnea continua sa faca demersuri pentru a fi scos la munca.

EXCLUSIV Fiul lui Liviu Dragnea va fi adus cu jandarmii la instanta in dosarul Tel Drum. Ce au spus martorii in fata judecatorului - FOTO

Fiul lui Liviu Dragnea va fi citat cu mandat de aducere in dosarul Tel Drum, dupa ce a lipsit fara nicio explicatie, miercuri, de la termenul din dosarul in care directorii societatii sunt judecati pentru teapa de 1 milion de euro din fonduri europene. Tot miercuri, un angajat al Tel Drum a dat adresa exacta a locului numit de inculpati in interceptari La Bariera, un imobil unde se intalneau cei din conducerea societatii.

Irina Tanase, despre casatoria cu Liviu Dragnea: Am vorbit si inainte de condamnare.Chimia care exista intre doi oameni nu poate fi explicata

Irina Tanase 27 de ani), logodnica lui Liviu Dragnea 57 de ani), a declarat ca, foarte probabil se va casatori cu fostul lider PSD si a precizat ca au vorbit si despre copii.

Irina Tanase, noi precizari despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Eu vreau sa iasa viu si intreg din penitenciar

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, face noi precizari despre starea de sanatate a fostului presedinte PSD, dupa ce avocata acestuia spunea recent ca, in ultima perioada, starea lui s-a inrautatit.

EXCLUSIV Ce s-a intamplat cu afacerile lui Liviu Dragnea, la un an si jumatate de la incarcerarea sa. Fiul sau l-a ruinat

Afacerile de sute de milioane de euro ale familiei Dragnea au inceput sa intre in faliment una cate una. intr-un singur an, fiul fostului lider PSD a dizolvat doua companii care in trecut aduceau profituri uriase. Afacerile lui Liviu Dragnea, ruinate de fiu la un an si jumatate de la incarcerarea sa in ultimii zece .

Irina Tanase, adevarul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boala sufera si se chinuie

Avocata lui Liviu Dragnea sustine ca fostul lider PSD sufera de mai multe hernii la coloana, afectiune care s-a agravat si care impunea un control medical, nefacut nici pana acum de un doctor. Despre starea sa de sanatate si dificultatile intampinate dupa gratii a vorbit iubita lui, Irina Tanase, pentru Antena 3. Irina Tanase, despre .

Liviu Dragnea, probleme mari de sanatate la inchisoare. Momente grele pentru fostul lider PSD

Problemele de sanatate ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, s-au agravat in utlimele doua luni si jumatate, transmite avocata sa. Totodata, social-democratul este nevoit sa stea 2324 in camera, avand voie sa iasa la aer doar o ora pe zi. Mai multe detalii despre starea sa de sanatate, in continuare. Liviu Dragnea are mari probleme .

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Sa stiti ca inca e viu. isi petrece 23 de ore din 24 in celula, ceea ce, sigur, nu poate decat sa ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea si revolta vizavi de faptul ca Romania a fost o vreme condusa de un individ ca Liviu Dragnea, un garajist si un nimeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )