Libnet.ro
UNICEF

07:15

Facebook criticat, pentru ca a activat functia Safety Check doar dupa atentatele de la Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Facebook criticat, pentru ca a activat functia Safety Check doar dupa atentatele de la Paris

Facebook a promis luni sa isi activeze functia Safety Check, cu ajutorul careia persoanele aflate intr-o zona afectata pot informa ca se afla in siguranta, mai des in timpul dezastrelor, in replica la criticile, tot mai numeroase, care acuza reteaua de socializare ca a permis activarea acestei functii doar dupa atacurile de la Paris, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook criticat, pentru ca a activat functia Safety Check doar dupa atentatele de la Paris

Facebook a promis luni sa isi activeze functia Safety Check, cu ajutorul careia persoanele aflate intr-o zona afectata pot informa ca se afla in siguranta, mai des in timpul dezastrelor, in replica la criticile, tot mai numeroase, care acuza reteaua de socializare ca a permis activarea acestei functii doar dupa atacurile de la Paris, transmite Reuters.

De ce Facebook a activat Safety Check pentru Paris, dar nu pentru Beirut

De la evenimentele de vineri noapte din Paris s-a starnit o controversa pe Facebook in legatura cu optiunea Safety Check. Controversa e legata de faptul ca aceasta optiune a fost activatapentru Paris, dar nu pentru Beirut cu o zi inainte). Sau alte locuri in care au fost dezastre.

De ce Facebook nu a activat Safety Check si in cazul atentatului din Beirut

Oficiali din cadrul Facebook explica de ce Safety Check nu a fost activata si in cazul atentatului din Liban. in urma atacurilor petrecute zilele trecute in Paris, cei de la Facebook au reactivatfunctia Safety Check, cu ajutorul careia oamenii aflati in zona afectata puteau mentiona ca se afla in siguranta. Dupa cum scriu cei de [] De ce Facebook nu a activat Safety Check si in cazul atentatului din Beirut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook a lansat serviciul Safety Check prin care utilizatorii pot anunta ca sunt bine

Facebook a lansat serviciul Safety Check for Paris Terror Attacks prin care utilizatorii pot anunta ca sunt teferi dupa atentatele din Paris. Reamintim ca in seara de vineri, in Paris, au avut loc mai multe atacuri soldate cu circa 100 de morti si zeci de raniti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )