Libnet.ro
UNICEF

05:30

Familia Patriciu confirma ca Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Familia Patriciu confirma ca Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti. Confirmarea a venit chiar de la familia acestuia, care a precizat ca ora si data vor fi facute publice in perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Familia lui Dinu Patriciu confirma ca omul de afaceri va fi inmormantat la Bucuresti

Familia Patriciu confirma, intr-un comunicat, ca omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare. Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza, se arata in comunicatul familiei Patriciu, potrivit Mediafax. De asemenea, familia Patriciu isi exprima, din nou, dorinta ca despartirea de omul de afaceri sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta.

Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit marti intr-un spital din Londra, va fi inmormantat la Bucuresti, contrar primelor informatii care dadeau ca sigur faptul ca acesta va fi inhumat in Marea Britanie.

Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit marti intr-un spital din Londra, va fi inmormantat la Bucuresti, contrar primelor informatii care dadeau ca sigur faptul ca acesta va fi inhumat in Marea Britanie.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu, au declarat pentru Mediafax, surse apropiate familiei acestuia. in mod cert va fi inmormantat in Romania,.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare, informeaza Mediafax.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in apropierea locului de veci al lui Mihai Eminescu

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in cimitirul Bellu, in apropiere de locul de veci al marelui poet Mihai Eminescu, relateaza Ziarul Ring. Potrivit testatmentului lui patriciu, acesta si-a dorit sa.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Londra, in cadrul unei ceremonii restranse

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a decedat marti, la varsta de 64 de ani, va fi inmormantat la Londra, intr-un cerc restrans, scrie Digi24. Fetele si Serban fratele lui Dinu Patriciu- n. r. )sunt.

Surse apropiate familiei lui Dinu Patriciu spun ca acesta va fi inmormantat in Romania

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in tara, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Bucuresti, potrivit unor surse apropiate familiei sale. in mod cert va fi inmormantat in Romania, probabil la.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit la Londra in data de 19 august, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, au declarat, joi, surse apropiate familiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )