Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari: Lista celor mai inspaimantatoare cinci locuri de pe Pamant; Familia in care de 200 de ani nu s-a mai nascut o fetita; Zapada albastra a bagat spaima in locuitorii din Urali

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Lista celor mai inspaimantatoare cinci locuri de pe Pamant; Familia in care de 200 de ani nu s-a mai nascut o fetita; Zapada albastra a bagat spaima in locuitorii din Urali

Au acceptat sa-si uneasca destinele in sicriu. Semnificatia unei traditii stravechi. O traditie straveche din Thailanda a fost reluata de Ziua Indragostitilor, cand zece cupluri si-au unit destinele in cadrul unui ritual neobisnuit. A intrat in cladirea alaturata si a ajuns cu sute de ani in urma. Aceste cazuri sunt raspandite in lucrarile si revistele dedicate cercetarii fenomenelor paranormale. De exemplu, profesorul Ian Stevenson a colectionat premonitii referitoare la scufundarea Titanicului. continuă pe Hotnews

Pantilimon, pe locul 4 in topul celor mai putin atractivi fotbalisti din Anglia. Francezul Giroud, cel mai sexy

La initiativa unei case de pariuri din Marea Britanie, 250 de femei din SUA, deloc familiare cu fotbalul european) si cu Premier League, au fost rugate sa participe la un studiu. A rezultat un top al celor mai atractivi, dar si mai putin atractivi, jucatori din Anglia, iar in el se gaseste si romanul Costel Pantilimon.

Afaceri pentru femei. Topul celor mai promitatoare businessuri pentru doamne si domnisoare in anul 2015

Afaceri pentru femei. Anul trecut, cel mai mult au crescut constructiile de locuinte si cladiri rezidentiale, industria auto si exporturile destinate zonelor din afara UE. Asadar, afacerile legate de casa si masina, dar si productia de articole hand-made foarte apreciate in Europa, dar mai ales pe alte continente) au cele mai mari sanse de succes in 2015. Un alt numitor comun al acestor domenii este ca sunt preferate in general de femei.

Topul celor mai bune alimente antistres. Secretele din farfurie care te ajuta sa elimini agitatia din viata ta

Stresul, una dintre afectiunile cale mai frecvente ale omului modern, poate fi combatut consumand unele alimente cu efect calmant. Vitaminele antioxidante si mineralele obtinute prin consumul unor legume, plante sau fructe sunt adevarati inamici ai unei stari tensionate.

Topul celor mai trasnite reclamatii la OPC. Femeia care a depus plangere impotriva horoscopului

Calarasenii au simtul umorului, dar atunci cand se depaseste limita, nu mai rade nimeni. OPC si Politia Comunitara au primit, de-a lungul timpului, o serie de reclamatii ciudate, pornind de la plangere impotriva horoscopului ori PIB-ului Romaniei care nu creste, pana la zgomotul facut de clopotele bisericii, dis de dimineata.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale brasovenilor

Printre cele mai haioase reclamatii se numara cele referitoare la anumite stimulente de potenta, dar si la jucariile sexuale.

Vineri, 13, o zi cu ghinion. Topul celor mai cunoscute 13 superstitii

Ziua de vineri 13 este cunoscuta ca fiind o zi cu ghinion. De-a lungul timpului, oamenii au crezut in diferite superstitii care le vor aduce noroc sau ghinion. Cititi mai jos cele mai cunoscute 13 credinte populare, prezentate de publicatia Stylist.

Clasamentul celor mai scumpe servicii publice din tara

Serviciul de iluminat public este cu 4 lei mai scump la Focsani decat la Braila reiese dintr-o harta interactiva din care romanii pot afla cat de eficiente sunt autoritatile din orasele in care locuiesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )