Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fermierul din Cluj care si-a arat cmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Politie sa l stearga

Hotnews Hotnews,
 Fermierul din Cluj care si-a arat cmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Politie sa l stearga

Clujeanul care, impreuna cu un francez, si-a arat campul cu un mesaj anti-PSD a fost contactat de Politie pentru a sterge mesajul. Sorin Bobis se intreaba daca a incalcat vreo lege si apeleaza pe Facebookla opinia juristilor. continuă pe Hotnews

FOTO / Amenda cu motiv uluitor, pentru o femeie din Cluj-Napoca. S-a urcat in autobuz si a avut o surpriza neplacuta

Ghinion teribil pentru o femeie din Cluj-Napoca, care s-a trezit cu oamendain baza unui motiv uluitor: s-a urcat cu pisica in autobuz. Si mai incredibil, totul a fost justificat prin faptul ca numai.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca contesta metodologia de clasificare si ierarhizare a universitatilor propusa de Ministerul Educatiei

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca anunta ca contesta metodologia de clasificare si ierarhizare a universitatilor propusa de Ministerul Educatiei. Ministrul actual al educatiei tine cu orice pret sa finalizeze clasificarea universitatilor incluzand ierarhizarea domeniilor de studii). Dansul si-a exprimat deja public viziunea si asteptarile de la un astfel de demers in momentul in care a afirmat ca Universitatea din Bucuresti nu merita gradul de incredere ridicat si ca Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca nu este nicidecum competitiva, asa cum se crede. in acest proces si-a luat ca partener principal ARACIS si a gasit un gup de experti internationali care sa-i implementeze viziunile politice. Din pacate, metodologia propusa este una complet gresita, spune UBB, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Antreprenorul din Cluj care vrea sa repuna Herculane pe harta turismului

In 2005, metrul patrat era 2 euro, acum a crescut de peste 10 ori. Antreprenorul si omul de business Nicolae Capusan a cumparat o parcela la 15 km distanta de Cluj-Napoca si, de atunci, resortul SunGarden Sport Spa s-a extins la 30 de hectare.

Mesajele impotriva PSD continua: Ce A APARUT langa aeroportul din Cluj. Se poate vedea si din AVION! (FOTO)

Continua sa apara mesaje impotriva partidului de guvernamant PSD in cele mai ciudate locuri posibile. Dupa episodul numarului de inmatriculare, in mediul online circula acum o imagine cu un camp din aprop.

Masina primarului din Sacele, care reclamase ca cineva i-a umblat la frne, era defecta - anunta Politia

Politistii au stabilit ca masina de serviciu a primarului din Sacele, Virgil Popa, era defecta si au clasat cauza, dupa ce edilul a reclamat faptul ca cineva i-a umblat intentionat la masina, cu scopul de a-i pune viata in pericol, relateaza Agerpres.

Efectul RO! O tanara din SUA care s-a mutat in Romania a facut o lista cu obiceiurile la care a trebuit sa renunte la noi in tara

Persoanele care aleg sa se stabileasca intr-o alta tara preiau, fie ca vor sau nu, anumite obiceiuri ale locului. Acest lucru s-a intamplat si cu Sorcha Sills, o tanara din SUA venita in Romania cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )