Libnet.ro
UNICEF

07:45

Filmul Youth, cu Madalina Ghenea in distributie, va fi proiectat si in Romania

Adevărul Adevărul,
Filmul Youth, cu Madalina Ghenea in distributie, va fi proiectat si in Romania

Pelicula Dheepan, de Jacques Audiard, care a castigat Palme dOr 2015, The Assassin, de Hou Hsiao Hsien, care a primit premiul pentru regie anul acesta la Festivalul de la Cannes, si La giovinezza, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea, vor fi distribuite in Romania Independenta Film. continuă pe Adevărul

Madalina Ghenea: iubiti celebri, aparitii sexy si ipostaze intens comentate

Top modelul Madalina Ghenea, in varsta de 26 de ani, a impresionat prin aparitiile de pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes 2015, unde a fost prezenta pentru a promova cel mai nou film in care joaca, Youth. O data pentru ca a ales sa poarte o ie romaneasca, apoi pentru o rochie stralucitoare creata de un designer roman, insa cele mai multe comentarii au fost starnite de un afis ce o infatiseaza nud.

Madalina Ghenea l-a cucerit pe Lewis Hamilton!

Dupa relatia intens mediatizata cu Gerard Butler, Madalina Ghenea face o noua cucerire in randul barbatilor celebri. Noul iubit al actritei romance este pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, cei doi afisandu-se impreuna in urma cu cateva zile la amfAR Gala de la Cannes.

Madalina Ghenea si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, surprinsi impreuna la gala caritabila amfAR de la Cannes

Top modelul roman Madalina Ghenea a fost insotita de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, fostul iubit al cantaretei Nicole Scherzinger, la gala anuala organizata la Festivalul de Film de Cannes de amfAR o fundatie americana care militeaza impotriva SIDA. Presa britanica speculeaza ca intre cei doi ar putea exista o relatie, scrie Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )