Libnet.ro
UNICEF

21:00

Final Four. CSM Bucuresti a castigat medalia de bronz in finala mica contra Cristinei Neagu

Antena3 Antena3,
Final Four. CSM Bucuresti a castigat medalia de bronz in finala mica contra Cristinei Neagu

CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor la handbal feminin, duminica, dupa ce a invins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 13-12), in finala mica a turneului. continuă pe Antena3

Handbalistele de la CSM Bucuresti au castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor, dupa 26-20 cu Buducnost

CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor la handbal feminin, duminica, dupa ce a invins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 13-12), in finala mica a turneului Final4 jucat in Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

CSM Bucuresti a plecat la Budapesta cu gandul la finala

Echipa CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, a plecat joi spre Budapesta pentru Final Four-ul celei mai importante competitii europene.

LIVE CSM Bucuresti - Vardar pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 18:45 transmitem live text in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Asa am trait CSM Bucuresti - Vardar pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 18:45 am transmis live text in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Tigroaice de bronz. CSM Bucuresti, victorie cu Buducnost in finala mica a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016, a invins formatia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20, in finala mica a Turneului Final Four.

Champions League, handbal (f): CSM Bucuresti - Buducnost 26-20/ CSM a cucerit medaliile de bronz

CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016, a invins, duminica, formatia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 13-12), in finala mica a Turneului Final Four de la Budapesta.

CSM Bucuresti, bronz in Liga Campionilor. Romancele au castigat finala mica contra lui Buducnost si nu le-au dat nicio sansa adversarelor

CSM Bucuresti a terminat pe locul trei Liga Campionilor in acest sezon dupa ce a invins in finala mica cu 26-20 pe Buducnost. Romancele au condus tot meciul si nu le-au lasat nicio.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje 33-38/ Final de drum pentru campioana Europei - Gyor si Vardar se vor lupta pentru trofeu

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, a fost invinsa de-o maniera categorica de Vardar Skopje, in cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor, gazduit de sala Papp Laszlo Sportarena din Budapesta. Jucatoarele pregatite de Per Johansson au fost depasite cu 38-33, la capatul unei partide in care au fost dominate la toate capitolele. Dupa o prima repriza dezastruoasa, in care a primit 20 de goluri si a inscris doar 13, CSM n-a contat nici in a doua parte si a ratat astfel ocazia de a-si apara trofeul cucerit anul trecut.

CSM BUCURESTI - VARDAR LIVE. ONLINE STREAM HANDBAL FINAL FOUR Digi Sport DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM HANDBAL FINAL FOUR Digi Sport DOLCE - VIDEO. Suedeza Isabelle Gullden, conducatoarea de joc a echipei CSM Bucuresti, a declarat, pentru site-ul turneului final al Ligii.

LIVE CSM BUCURESTI. FINAL FOUR cu VARDAR. ONLINE STREAM Dolce Sport DIGI - VIDEO

FINAL FOUR cu VARDAR. ONLINE STREAM Dolce Sport DIGI - VIDEO. Directorul general al clubului CSM Bucuresti, Alin Petrache, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )