Libnet.ro
UNICEF

09:17

Finlanda: Euroscepticii incep sa discute despre un posibil referendum pentru 'Fixit'

Hotnews Hotnews,
 Finlanda: Euroscepticii incep sa discute despre un posibil referendum pentru

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters. continuă pe Hotnews

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

BREXIT. Scotia ia in calcul convocarea de urgenta a unui referendum pentru ramanerea in UE

Scotia ar vrea organizarea unui referendum pentru independenta fata de Marea Britanie inainte de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana. Membrii Guvernului scotian se reunesc sambata, intr-o sedinta de urgenta, pentru a stabili viitorul pas in sensul organizarii unui referendum pentru obtinerea independentei fata de Marea Britanie.

Un referendum pentru unificarea Irlandei, mai tarziu, nu acum - spune ministrul irlandez de externe

Unificarea in viitor a Irlandei ar fi in interesul suprem al cetatenilor ei, insa organizarea unui referendum in timp ce guvernul britanic isi negociaza iesirea din Uniunea Europeana ar cauza doar divizare, a declarat sambata ministrul irlandez de externe, Charlie Flanagan, potrivit Reuters.

BREXIT. Scotia solicita negocieri ca sa ramana in UE. Vrea sa organizeze referendum pentru independenta

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta.

BREXIT. Republica Irlanda respinge ideea unui referendum pentru unirea cu Irlanda de Nord

Liderii din Republica Irlanda si din provincia Irlanda de Nord - componenta a Regatului Unit - au respins un apel al Sinn Fein, fosta ramura politica a Armatei Republicane Irlandeze IRA), la un referendum privind reunificarea insulei dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana.

BREXIT. Scotia se gandeste la un referendum pentru independenta

Optiunea organizarii unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa, a declarat vineri prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, care a precizat ca majoritatea scotienilor au votat joi contra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

BREXIT. Formatiuni politice din mai multe tari vor referendum pentru iesirea din UE

Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a sustinut, vineri, ca un referendum similar celui organizat in Marea Britanie trebuie organizat si in Franta si in Uniunea Europeana. Ideea este sustinuta si de formatiuni politice din Olanda, Italia si Irlanda.

BREXIT. O noua tara europeana se gandeste la un referendum pentru ramanerea in UE

Liderul formatiunii politice olandeze anti-imigratie Partidul Libertatii, Geert Wilders, a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta tarii sale la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au.

BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea Brexit-ului.

Gica Hagi, scrisoare deschisa despre fotbalul romanesc. Pentru prima oara in istoria echipei nationale ne-ati facut sa ne simtim UMILITI

Gheorghe Hagi a adresat o scrisoare deschisa jurnalistului Andrei Vochin, consilier al presedintelui FRF, in care vorbeste despre situatia actuala a fotbalului romanesc. Raspunsul lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )