Libnet.ro
UNICEF

07:15

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Adevărul Adevărul,
Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant. continuă pe Adevărul

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )