Libnet.ro
UNICEF

11:16

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres.

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Elena Repede in functia de director de cabinet

Premierul a semnat o decizie prin care Elena Repede a fost numita in functia de director de cabinet al premierului, cu rang de secretar de stat. Aceasta a fost si consilierul sau personal in perioada in care a fost ministru al economiei.

Mihai Busuioc si Andreea Lambru au revenit in functiile de secretar general al Guvernului si secretar general adjunct

Mihai Busuioc a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, anunta Agerpres. De asemenea, Ioana-Andreea Lambru a fost numita in functia de secretar general adjunct al Executivului, cu rang de secretar de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )