Libnet.ro
UNICEF

09:31

Florentina Marincu a fost aleasa cea mai buna sportiva a anului, in Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Florentina Marincu a fost aleasa cea mai buna sportiva a anului, in Hunedoara

Atleta Florentina Marincu 17 ani) a fost desemnata sportiva anului 2013 in judetul Hunedoara, potrivit Directiei pentru Tineret si Sport a judetului Hunedoara. Florentina Marincu a obtinut anul trecut doua titluri mondiale la juniori II, in probele de saritura in lungime si triplusalt. continuă pe Adevărul

Lista nominalizarilor la Oscar pentru cea mai buna actrita

Amy Adams, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Judi Dench si Meryl Streep au fost nominalizate la cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna actrita in rol principal, potrivit site-ului oficial al evenimentului , scrie.

O filiala a unei universitati romanesti, deschisa in Germania in cea mai buna varianta

O extensie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures ar urma sa fie deschisa, in cea mai buna varianta, din 1 octombrie, in Germania, anunta deputatul PSD Florin Buicu, membru al Senatului UMF, for care si-a dat acordul pentru.

Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere a vanzarilor din UE in 2013.

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), citata de Mediafax. In luna decembrie, vanzarile Dacia in UE au crescut cu 48,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de la 19. 300 la 28. 700 automobile, rezultand astfel o crestere a .

Dacia a avut anul trecut in UE cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de.

Dacia a avut cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto, anul trecut in UE

Vanzarile Dacia in Uniunea Europeana au crescut anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, fiind cea mai buna crestere in UE, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile, citate de.

Dacia accelereaza in UE: a avut cea mai buna crestere a vanzarilor, in 2013

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei.

Niculescu si-a egalat cea mai buna clasare la Australian Open

Monica Niculescu si-a egalat in 2014 cea ma buna clasare din cariera la Australian Open, turul 3. La fel si Hanescu, eliminat in turul 2. Apasati aici pentru a vedea cele mai bune clasari din toate timpurile ale sportivilor romani la Melbourne.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cea mai mare rata de supraaglomerare a locuintelor in 2011

Romania si Bulgaria au fost, in 2011, tarile europene cu cea mai mare rata de supraaglomerare, arata un raport recent al oficiului european de statistica, Eurostat, citat de Focus Information Agency. Rata de supraaglomerarea este un indicator menit sa descrie problemele de spatiu si reprezinta un element important al calitatii conditiilor de locuit. Astfel, in Romania rata de supraaglomerare se ridica la 54,2% iar in Bulgaria la 47,2%, la polul opus aflandu-se Olanda 1,7% ) si Belgia 2,2 %).

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )