Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un fost director al Institutului de Geologie si mai multi angajati, urmariti penal pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Un fost director al Institutului de Geologie si mai multi angajati, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Un fost director al Institutului de Geologie al Romaniei IGR) si mai multi angajati din cadrul institutiei au fost pusi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, informeaza Parchetul pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. continuă pe România Liberă

Un fost director al Institutului de Geologie al Romaniei, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Un fost director, dar si mai multi angajati ai Institutului de Geologie al Romaniei IGR) au fost pusi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu intr-un dosar instrumentat de Parchetul pe.

Mircea Mihai Cornisteanu, fost director al Teatrului din Craiova, gasit in conflict de interese. A fost sesizat si Parchetul

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca Mircea Mihai Cornisteanu, fost director general si manager al Teatrului National Marin Sorescu Craiova, s-a aflat in conflict de interese. Inspectorii au sesizat si Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova, intrucat acesta ar fi incalcat si legislatia penala.

Juventus si Liverpool, echipele cu cei mai multi jucatori la EURO 2016

Juventus Torino si FC Liverpool sunt cluburile care daucei mai multi jucatori la turneul final al Campionatului European, cate 12 de fiecare echipa. Campioana Italiei ia fata trupei engleze prin numarul mai mare de selectionate in care se bucura de reprezentare.

Invitatii la Ziua Adoptiei. Director Protectia Copilului: Mai avem, din pacate, si parinti care spun ca-si ia acasa copiii dupa ce mai construiesc un etaj la casa

Parintii care intentioneaza sa adopte un copil sunt invitati joi, 2 mai, de Ziua Nationala a Adoptiei, la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina, unde va avea loc un simpozion la care participa reprezentanti ai mai multor institutii implicate in procesul de adoptie.

Cruzime fara limite: Zeci de pui de tigri congelati, tinuti de mai multi calugari

Zeci de pui de tigri au fost gasit de autoritati morti, si inghetati. Nu se stie din ce motiv tineau calugarii de la un templu din Thailanda cadavrele respective, dar se pare ca acestia erau morti la.

Explozie in Turcia, intr-o zona locuita de kurzi. Un mort si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa luni in orasul Silopi, sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda.

Mai multi turisti pe litoral si in delta

Touroperatorii romani confirma ca pana la sfarsitul lunii mai au rezultate fara precedent in vanzari de vacante pe litoral si in Delta Dunarii.

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriti bani mai multi, dar iti va fi greu sa-i obtii

Banii sunt preocuparea ta principala si vrei o majorare de salariu, iar daca ai firma ta doresti sa-ti cresti comisioanele pentru a obtine mai mult profit. Luna noua din 4 iunie iti va oferi ocazia sa faci asta. Problema este ca aceasta luna noua nu este tocmai perfecta.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

Nunta din hangar, cu invitati picati din cer. Cum si-a planuit un fost pilot Tarom cea mai importanta petrecere din viata

Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importanta petrecere din viata in hangarul aerodrumului din localitatea aradeana Siria. Petrecerea prin care Stefan Sabau 35 de ani) si-a celebrat casatoria cu Ina Pricop 34 de ani) s-a desfasurat in interiorul halei care adaposteste, de regula, avioanele de mici dimensiuni ale pasionatilor de zbor din Arad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )