Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multi turisti pe litoral si in delta

România Liberă România Liberă,
Mai multi turisti pe litoral si in delta

Touroperatorii romani confirma ca pana la sfarsitul lunii mai au rezultate fara precedent in vanzari de vacante pe litoral si in Delta Dunarii. continuă pe România Liberă

Un fost director al Institutului de Geologie si mai multi angajati, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Un fost director al Institutului de Geologie al Romaniei IGR) si mai multi angajati din cadrul institutiei au fost pusi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, informeaza Parchetul pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Juventus si Liverpool, echipele cu cei mai multi jucatori la EURO 2016

Juventus Torino si FC Liverpool sunt cluburile care daucei mai multi jucatori la turneul final al Campionatului European, cate 12 de fiecare echipa. Campioana Italiei ia fata trupei engleze prin numarul mai mare de selectionate in care se bucura de reprezentare.

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriti bani mai multi, dar iti va fi greu sa-i obtii

Banii sunt preocuparea ta principala si vrei o majorare de salariu, iar daca ai firma ta doresti sa-ti cresti comisioanele pentru a obtine mai mult profit. Luna noua din 4 iunie iti va oferi ocazia sa faci asta. Problema este ca aceasta luna noua nu este tocmai perfecta.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

Explozie in Turcia, intr-o zona locuita de kurzi. Un mort si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa luni in orasul Silopi, sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1984 seconds )