Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fostul senator UDMR Olosz Gergely a fost prins de politia din Ungaria. El era condamnat in Romania

Antena3 Antena3,
Fostul senator UDMR Olosz Gergely a fost prins de politia din Ungaria. El era condamnat in Romania

Olosz Gergely, fost presedinte al ANRE si fost senator UDMR, a fost arestat de catre autoritatile din Ungaria la data de 13. Acesta a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 3. continuă pe Antena3

Olosz Gergely a fost arestat de autoritatile din Ungaria. Fost senator UDMR era dat in urmarire internationala

Fostul senator UDMR Olosz Gergely, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si dat in urmarire internationala, a fost arestat de autoritatile din Ungaria in 13 martie, au precizat pentru Mediafax surse din cadrul Politiei.

Fost senator UDMR arestat in Ungaria. Olosz Gergely era dat in urmarire internationala

Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si dat in urmarire internationala, a fost arestat de autoritatile din Ungaria in 13 martie.

Un fostsenator si sefANRE a fost PRINS in Ungaria. El fusese CONDAMNAT definitiv la inchisoare

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE),Olosz Gergely,a fost arestat in Ungaria, relateaza stiripersurse. ro, care citeaza surse judiciare. Olosz.

Un fostsenator si sefANRE a fost PRINS in Ungaria. Fusese CONDAMNAT definitiv la inchisoare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE),Olosz Gergely,a fost arestat in Ungaria urmand a fi cedat autoritatilor romane, relateaza stiripersurse. ro, ca.

Un angajat al Directiei de Finante Brasov, plasat sub control judiciar, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea mita 4.700 de lei

Un referent superior din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Brasov a fost plasat sub control judiciar, dupa ce fost prins in flagrant de procurorii DNA atunci cand lua mita 4. 700 de lei de la un om de afaceri pentru a-i favoriza firma.

Descoperire neasteptata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, unde a fost chemata politia. Trei medici ortopezi au dosit in vestiare 140 de radiografii

O situatie care a trezit suspiciunea conducerii Spitalului Judetean Olt a fost descoperita in cursul zilei de marti, cand, in cautarea unei radiografii pentru care exista o solicitare adin partea Politiei, in vestiarul a trei medici ortopezi s-au gasit dosite 140 de radiografii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )