Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Anunturi in ziarul Alba Iulia in 1930: un medic dezminte ca ar fi murit, un mecanic nu isi asuma datoriile sotiei

Adevărul Adevărul,
FOTO Anunturi in ziarul Alba Iulia in 1930: un medic dezminte ca ar fi murit, un mecanic nu isi asuma datoriile sotiei

Presa din perioada interbelica cuprindea multe anunturi si articole care starnesc zambete in prezent pentru ca prezentau realitatile vremii intr-un mod original. Astfel de exemple sunt articole aparute in ziarul Alba Iulia in anii 1929 1930, colectie pastrata la Arhivele Nationale Alba. continuă pe Adevărul

Femeie arestata preventiv la Alba Iulia pentru tentativa de omor. A strans de gat o batrana pana a cazut inconstienta

O femeie a fost arestata preventiv la Tribunalul Alba pentru tentativa de omor calificat si talharie. Laslau Petronela a sustras prin violenta de la o persoana in varsta din Alba Iulia mai multe bunuri.

Presedintele Traian Basescu participa sambata la o dezbatere pe tema coruptiei la Alba Iulia

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta impotriva coruptiei, organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba. La eveniment este asteptat si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Traian Basescu, la Alba Iulia: Daca Ponta ar ajunge presedinte, Romania s-ar scufunda in neincredere (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, sambata, la Alba Iulia, ca daca premierul Victor Ponta ar ajunge sa ocupe scaunul de la Cotroceni Romania s-ar scufunda in neincredere. Victor Ponta nu trebuie sa.

Cadou de ziua comisarului Traian Berbeceanu. Care sunt noile acuzatii aduse de DIICOT fostului sef de la BCCO Alba Iulia

Comisarul sef Traian Berbeceanu nu scapa de dosarul penal instrumentat de DIICOT asa cum spera dupa ce a obtinut la Curtea de Apel Alba Iulia anularea restrictiilor impuse prin masura controlului judiciar. Procurorii au dispus in 16 mai, exact in data in care politistul isi sarbatoreste ziua de nastere, extinderea urmariii penale pentru luare de mita, spalare a banilor, complicitate la delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )