Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, la Alba Iulia: Daca Ponta ar ajunge presedinte, Romania s-ar scufunda in neincredere (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Alba Iulia: Daca Ponta ar ajunge presedinte, Romania s-ar scufunda in neincredere (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, sambata, la Alba Iulia, ca daca premierul Victor Ponta ar ajunge sa ocupe scaunul de la Cotroceni Romania s-ar scufunda in neincredere. Victor Ponta nu trebuie sa. continuă pe B1

Antonescu: Daca voi ajunge presedinte, nu voi schimba procurorii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, la B1 TV, ca nu ar schimba procurorii sefi, respectiv pe Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi, daca ar fi ales presedinte.

Crin Antonescu: Daca voi ajunge presedinte, nu voi schimba procurorii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu ar schimba procurorii sefi, respectiv Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi, daca ar fi ales presedinte,.

Traian Basescu: Obiectivul meu e ca pana in noiembrie Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca obiectivul sau este ca in noiembrie Victor Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei.

Presedintele Traian Basescu participa sambata la o dezbatere pe tema coruptiei la Alba Iulia

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta impotriva coruptiei, organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba. La eveniment este asteptat si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Traian Basescu: Sebastian Ghita a preluat naravurile lui Voiculescu si Vantu

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Alba Iulia, in contextul unei dezbateri despre Statul de drept si lupta impotriva coruptiei ca Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu au dus o lupta de slabire a coeziunii natiunii romane, pe care acum a preluat-o Sebastian Ghita, deputat PSD si patronul postului Romania TV.

Traian Basescu: Depolitizarea este cheia succesului Romaniei (VIDEO)

Depolitizarea este cheia succesului Romaniei, a declarat, sambata, presedintele TraianBasescu la Alba Iulia, la o dezbatere pe teme de lupta impotriva coruptiei. Nu au cum sa inteleaga ca nu.

Traian Basescu: De 10 ani lupt pentru statul de drept. Lipsa statului de drept si coruptia, riscuri pentru securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, la o conferinta de dezbatere impotriva coruptiei, la Alba Iulia, ca de 10 ani lupta pentru statul de drept. De 10 ani lupt fara menajamente pentru stat.

Cadou de ziua comisarului Traian Berbeceanu. Care sunt noile acuzatii aduse de DIICOT fostului sef de la BCCO Alba Iulia

Comisarul sef Traian Berbeceanu nu scapa de dosarul penal instrumentat de DIICOT asa cum spera dupa ce a obtinut la Curtea de Apel Alba Iulia anularea restrictiilor impuse prin masura controlului judiciar. Procurorii au dispus in 16 mai, exact in data in care politistul isi sarbatoreste ziua de nastere, extinderea urmariii penale pentru luare de mita, spalare a banilor, complicitate la delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Presedintele Traian Basescu se plange de taxele impuse de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat din nou nemultumirea fata de taxele puse de guvernul Victor Ponta. Taxa pe stalp, inventata de guvernanti afecteaza si familia sefului statului, care s-a apucat de.

Traian Basescu, intalnire cu Vlad Filat la Cotroceni: Cei doi au vorbit despre securitate si probleme de la frontiera R. Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Vlad Filat, fost prim-ministru al Republicii Moldova si presedinte al Partidului Liberal-Democrat din Moldova, cu care a discutat despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )