Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Cel mai sarac oras din Vrancea are de azi baza de agrement

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai sarac oras din Vrancea are de azi baza de agrement

Edilii orasului Marasesti au construit langa stadionul din localitate doua piscine care au costat 800. 000 de lei, cea mai mare parte a banilor fiind obtinuta prin sponsorizari. continuă pe Adevărul

La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

In anii 1990 facea parte din celebra tagma a Supermodelelor, iar despre ea Gianni Versace spunea ca are cel mai frumos corp din lume. Acum in varsta de 44 de ani, modelul demonstreaza ca nu a imbatranit deloc si isi etaleaza formele de invidiat in revista FutureClaw. Continue reading .

Productia de petrol a SUA, la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani

Exploatarea zacamintelor de sist au condus productia de petrol a Statelor Unite la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare economie a.

Un deal cu 3% din actiunile FP a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Bursa de la Bucuresti a incheiat ieri a patra sedinta consecutiva in crestere usoara, cu 0,76%, intr-o piata unde un deal cu peste 3% din actiunile Fondului Proprietatea FP) a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni.

Economia Coreei de Nord a crescut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat, anul trecut, cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare.

Economia nord-coreeana a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

Faze Tari:Scandal alimentar in China! Politia a confiscat carne de pui expirata de 46 de ani; Am gasit un extraterestru! Descoperire bizara facuta in Africa de Sud; Cum arata cea mai mare cladire din lume: Are o suprafata cat Monaco

Comori din gunoi! O orchestra din Paraguay foloseste numai instrumente din materiale reciclabile. Doi artisti din Paraguay au descoperit ca poti sa faci lucruri minunate din gunoi. Motivul pentru care doi parlamentari americani cer construirea unui parc national pe Luna. Doi membrii ai Congresului american au propus o lege prin care sa se dispuna construirea unui parc national.

Un nou report la Loto 6/49, de aproape 11 milioane euro: Vezi numerele extrase joi, 11 iulie. Acesta este cel mai mare pot din istorie

Loteria Romana efectueaza joi, 11 iulie 2013, o noua extragere pentru jocurile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare pus in joc la Loto 6/49 este unul record, de peste.

Harta Brandurilor Romanesti - sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri.

Harta Brandurilor Romanesti sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri.

Cel mai mare balci din Oltenia isi va deschide portile

Targul de la Polovragi, considerat ca cel mai mare din Oltenia, va incepe de duminica si se va desfasura pe parcursul intregii saptamani. Zeci de mii de vizitatori sunt asteptati la balci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )