Libnet.ro
UNICEF

15:46

Foto. Comandantul american din Europa i-a verificat pe militarii romani din Germania

România Liberă România Liberă,
Foto. Comandantul american din Europa i-a verificat pe militarii romani din Germania

Generalul - locotenent Ben Hodges, comandantul Fortelor Terestre ale SUA in Europa, i-a vizitat in Germania pe militarii romani care participa la exercitiul multinational Combined Resolve IV. continuă pe România Liberă

Piata de publicitate online din Europa trece pragul de 30 miliarde euro

Piata de publicitate online din Europa a depasit pentru prima oara 30 de milioane de euro, in 2014 atingand 30,7 miliarde, conform IAB Europe. Mobile-ul a inregistrat o evolutie de 72,5%.

Rusia cere Statelor Unite sa isi retraga armele nucleare din Europa

SUA trebuie sa isi retraga armele nucleare din Europa, a declarat Alexander Grushko, reprezentantul permanent al Federatiei Ruse la NATO. Grushko a facut aceasta declaratie in timpul unei video-conferinte,.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Printre refugiatii care ajung in Europa se pot ascunde extremisti

Patrunderea in Europa a extremistilor ce se pot ascunde printre imigrantii clandestini este o problema care trebuie avuta in vedere, a atras joi atentia comandantul suprem al Fortelor aliate ale NATO in Europa.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

GALERIE FOTO VIDEO. Emotiile din culisele primei semifinale EUROVISION 2015

Editia din acest an a concursului Eurovision a fost difuzata, pentru prima data in istoria de 60 de ani, in lumea intreaga, pe internet, in direct, pe canalul oficial de pe YouTube. Evenimentul marcheaza cea de-a 60-a aniversare a concursului, care reprezinta cel mai vizionat eveniment non-sportiv din lume, cu audiente care au variat la cele mai recente editii intre 100 milioane si 600 milioane de telespectatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3298 seconds )