Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene.

Meseria de stewardesa si cea de top model au cateva caracteristici comune. Asa cum brandurile vestimentare de lux isi aleg cu mare atentie modelele care o sa le reprezinte, cele mai multe dintre companiile aeriene au stabilit criterii clare de selectie a personalului de zbor. Stewardesele nu pot sa arate oricum, ci trebuie sa corespunda unor standarde clare de frumusete si de competenta, la fel ca modelele de top care se urca pe scena pentru marile branduri. In China, meseria de stewardesa . continuă pe România Liberă

FOTO care au schimbat lumea: OBAMA si ROMNEY, fata in fata in campania electorala.

Dupa ce Barack Obama si Mitt Romney au cheltuit aproximativ un miliard de dolari in campaniile electorale pentru aparitia reclamelor TV si pentru organizarea zecilor de dezbateri electorale si a alegerilor primare, marti a fost ziua cea mare in care candidatul democrat Barack Obama a fost reales presedinte al SUA. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai noi SUBMARINE NUCLEARE din flota Statelor Unite ale Americii Presedintele in exercitiu Barack Obama a anuntat, oficial, intrarea in campania .

Cele mai importante predictii tehnologice: cum va arata industria IT in 2013?

Industria IT a cunoscut in ultimii ani cele mai spectaculoase evolutii si revolutii in materie de inovare. Anul 2013 promite pastrarea trendului de pana acum cu o miza indeosebi pe segmentul portabilelor si a dispozitivelor mobile, a aplicatiilor de.

TOP 10: cele mai fiabile masini pentru firme - Audi A3 sau Golf?

BMW produce cele mai fiabile masini de companie, potrivit unui sondaj realizat de Fleet News la care au participat cele mai mari 50 de companii de inchirieri si leasing din Marea Britanie. Anul acesta au intrat in clasament patru modele noi, Honda.

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri din Europa Centrala si de Est pentru multinationale

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub forma de remunerare din Europa Centrala si de Est ECE). Aceasta situatie afecteaza.

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

Traian Basescu, admiratorul Elenei Udrea: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din ultimii ani!

Mihai Gidea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un video in care prezinta parerea lui Traian Basescu cu privire la Elena Udrea ca politician: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din.

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

Locul in care traiesc drapelurile. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

Locul in care traiesc drapelele. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Grupul KRUK a primit titul de Good company 2012, din partea cotidianului Rzeczpospolita, ca parte a unei liste de 2. 000 de companii, clasamentul anual al celor mai importante companii poloneze, arata un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3888 seconds )