Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOP 10: cele mai fiabile masini pentru firme - Audi A3 sau Golf?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai fiabile masini pentru firme - Audi A3 sau Golf?

BMW produce cele mai fiabile masini de companie, potrivit unui sondaj realizat de Fleet News la care au participat cele mai mari 50 de companii de inchirieri si leasing din Marea Britanie. Anul acesta au intrat in clasament patru modele noi, Honda. continuă pe Wall-Street Ro

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca .

KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Grupul KRUK a primit titul de Good company 2012, din partea cotidianului Rzeczpospolita, ca parte a unei liste de 2. 000 de companii, clasamentul anual al celor mai importante companii poloneze, arata un comunicat de presa.

FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene.

Meseria de stewardesa si cea de top model au cateva caracteristici comune. Asa cum brandurile vestimentare de lux isi aleg cu mare atentie modelele care o sa le reprezinte, cele mai multe dintre companiile aeriene au stabilit criterii clare de selectie a personalului de zbor. Stewardesele nu pot sa arate oricum, ci trebuie sa corespunda unor standarde clare de frumusete si de competenta, la fel ca modelele de top care se urca pe scena pentru marile branduri. In China, meseria de stewardesa .

Top 10 - preturile celor mai noi masini: VW Golf 7 si alte modele

Finalul anului a adus pe piata romaneasca cateva modele noi de masini aflate la extreme ca preturi, unele premium, altele low-cost. Doua modele noi de autoturisme sunt la prima generatie, Peugeot 301 si Citroen C-Elysee.

Top 10 tablete de buget

Intr-o perioada in care tabletele noi apar precum ciupercile dupa ploaie e mai important ca niciodata sa luati o decizie informata in momentul in care va ganditi la o achizitie. Chiar daca multe tablete noi ataca o zona de pret apropiata de 500 euro in acest articol am incercat sa atragem atentia asupra celor mai bune produse de acest gen, care se incadreaza in 1200 lei. Acest top ar fi trebuit sa se intituleze cele mai bune tablete pana in .

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

Presedintele ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor a declarat astazi presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu, relateaza sursele de presa.

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri din Europa Centrala si de Est pentru multinationale

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub forma de remunerare din Europa Centrala si de Est ECE). Aceasta situatie afecteaza.

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

Medic estetician: Tratamentele faciale sunt mai putin eficiente pentru femeile care fumeaza ...

O data cu trecerea anilor, pielea incepe sa-si piarda din suplete si de-a lungul fetei apar ridurile. Femeile au insa la dispozitie o gama variata de creme, dar si tratamente faciale pentru a elimina imperfectiunile tenului cauzate de inaintarea in varsta. Doctorul Vincent Wong, medic chirurg estetician la clinica La Maison de lEsthetique sustine ca cele mai sigure sunt tratamentele cu botox care actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )