Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Michelle Obama se retrage de la Casa Alba. Prima Doamna, pe coperta revistei Vogue

România Liberă România Liberă,
FOTO. Michelle Obama se retrage de la Casa Alba. Prima Doamna, pe coperta revistei Vogue

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a aparut pe coperta editiei din decembrie a revistei Vogue, fiind cea de-a treia aparitie a sa pe coperta revistei de moda, zilele acesteia la Casa Alba apropiindu-se de final . continuă pe România Liberă

VIDEO. Michelle Obama i-a prezentat Casa Alba viitoarei Prime Doamne, Melania Trump

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Alba celei care ii va succeda, din 20 ianuarie, la resedinta prezidentiala, Melania Trump, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Michelle Obama, pentru a treia oara pe coperta revistei Vogue: Prima Doamna a Americii a vorbit despre munca sa si planurile de viitor

Michelle Obama, prima Doamna a Statelor Unite a aparut pe coperta editie din decembrie a revistei Vogue, fiind aparitia cu numarul trei pe coperta revistei de moda. Michelle Obama apare pe una din peluzele.

Michelle Obama a pozat pentru Vogue! Iata ce fotografa renumita semneaza coperta!

Michelle Obama a pozat pentru revista Vogue. Fosta Prima Doamna a Americii a fost fotografiata de cunoscuta Annie Leibovitz. Iata in ce ipostaze inedite a fost pozata si cum arata coperta revistei.

Ce spunea Michelle Obama in 2009: Am crezut ca a fi destept e mai tare decat ...

La prima sa calatorie in afara granitelor ca Prima Doamna, in 2009, Michelle Obama a vorbit la TEDx, in Marea Britanie, despre familia si modelele sale din viata, dar si despre cum i-a schimbat educatia destinul.

Michelle Obama cele mai elegante aparitii de la cinele oficiale

Michelle Obama a impresionat in ultimii ani cu aparitii vestimentare apreciate la cinele oficiale care s-au derulat la Casa Alba. Iata cele mai elegante aparitii si cine a realizat rochiile atat de admirate de public.

Viralul ZILEI! Doliu la Casa Alba: Vestea ca Trump se instaleaza la Casa Alba nu le-a picat prea bine angajatilor Administratiei Prezidentiale a SUA (FOTO)

Vestea ca Donald Trump este cel care il va inlocui pe Barack Obama pare sa nu le fi picat prea bine angajatilor de la Casa Alba. intr-o fotografie de joi, cand magnatul a avut prima.

Portret de viitoare Prima Doamna a SUA. Melania Trump, o imigranta, fost top-model, care vorbeste fluent cinci limbi

Melania Trump, nascuta in Slovenia in 1970, va deveni prima doamna a Statelor Unite incepand din luna ianuarie. Sotul ei, Donald Trump, a castigat marti, 8 noiembrie, alegerile prezidentiale. In urma cu cateva luni, Melania Trump spunea ca o potentiala instalare la Casa Alba ar reprezenta pentru ea o etapa fenomenala, potrivit rtl. fr, citat de News. ro.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump se simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

Razbunarea lui Trump! La 5 ani de cand a fost umilit in public de Obama, magnatul ii ia locul la Casa Alba: Acum se poate concentra pe problemele care conteaza, cum ar fi falsificarea aterizarii pe Luna (VIDEO)

La 5 ani de cand Barack Obama l-a umilit public pe Donald Trump, magnatul se simte razbunat luandu-i locul acestuia la Casa Alba. in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump de simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )