Libnet.ro
UNICEF

01:05

Michelle Obama cele mai elegante aparitii de la cinele oficiale

ADPM ADPM,
Michelle Obama cele mai elegante aparitii de la cinele oficiale

Michelle Obama a impresionat in ultimii ani cu aparitii vestimentare apreciate la cinele oficiale care s-au derulat la Casa Alba. Iata cele mai elegante aparitii si cine a realizat rochiile atat de admirate de public. continuă pe ADPM

Ce spunea Michelle Obama in 2009: Am crezut ca a fi destept e mai tare decat ...

La prima sa calatorie in afara granitelor ca Prima Doamna, in 2009, Michelle Obama a vorbit la TEDx, in Marea Britanie, despre familia si modelele sale din viata, dar si despre cum i-a schimbat educatia destinul.

Michelle Obama, pentru a treia oara pe coperta revistei Vogue: Prima Doamna a Americii a vorbit despre munca sa si planurile de viitor

Michelle Obama, prima Doamna a Statelor Unite a aparut pe coperta editie din decembrie a revistei Vogue, fiind aparitia cu numarul trei pe coperta revistei de moda. Michelle Obama apare pe una din peluzele.

Michelle Obama a pozat pentru Vogue! Iata ce fotografa renumita semneaza coperta!

Michelle Obama a pozat pentru revista Vogue. Fosta Prima Doamna a Americii a fost fotografiata de cunoscuta Annie Leibovitz. Iata in ce ipostaze inedite a fost pozata si cum arata coperta revistei.

FOTO. Michelle Obama se retrage de la Casa Alba. Prima Doamna, pe coperta revistei Vogue

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a aparut pe coperta editiei din decembrie a revistei Vogue, fiind cea de-a treia aparitie a sa pe coperta revistei de moda, zilele acesteia la Casa Alba apropiindu-se de final .

VIDEO. Michelle Obama i-a prezentat Casa Alba viitoarei Prime Doamne, Melania Trump

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Alba celei care ii va succeda, din 20 ianuarie, la resedinta prezidentiala, Melania Trump, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema.

Un an de la atentatele de la Paris: Cele mai sangeroase atacuri teroriste din istorie (VIDEO)

In urma cu un an, pe 13 noiembrie, Parisul era lovit de cele mai sangeroase atacuri din istorie. Cel putin noua jihadisti au fost implicati in atacurile care s-au soldat cu 130 de morti si sute.

FOTO Cum arata in costum de baie cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume

Frumoase, celebre, bogate. Jucatoarele din tenis sunt printre cele mai invidiate si ravnite personaje din lumea sportului.

Criza refugiatilor in media europeana: Germania, tara cu cele mai multe comentarii negative. Romania, dominata de opinii radicale

OpenLab - Laboratorul de analiza a Datelor din Surse Deschise si Big Data al FSPAC-UBB a publicat un raport ce analizeaza modul in care criza refugiatilor a fost prezentata in media europeana. Daca in Germania au fost inregistrate cele mai numeroase comentarii negative, in Romania, opiniile radical pro si contra au acoperit rapid vocile neutre si echilibrate din media online romaneasca.

OFICIAL: Donald Trump castiga Florida si Ohio, doua dintre cele mai importante state in cursa electorilor. TRUMP e aproape NOUL PRESEDINTE al SUA!

Miercuri dimineata apar si primele rezultate oficiale in statele cheie din alegerile prezidentiale americane. Astfel, republicanul Donald Trump produce surpriza si castiga alegerile in statele Fl.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )