Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Top 10 cele mai frumoase parcuri urbane din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO Top 10 cele mai frumoase parcuri urbane din lume.

Parcurile urbane sunt locuri de relaxare si distractie atat pentru rezidentii oraselor, cat si pentru turistii veniti in vacante. De altfel, multe din ele s-au transformat de-a lungul timpului in obiective turistice importante. Editia online a prestigioasei publicatii germane Focus a intocmit un top al celor mai frumoase zece parcuri din orasele lumii. Pe primul loc in top se afla Central Park din New York, urmat de Gradina Englezeasca din Munchen, Hyde Park din Londra, Parcul . continuă pe România Liberă

Google a publicat TOP 10 cele mai proaste idei pentru PAROLE

Cel mai bun prieten al omului face o treaba perfecta cand vine vorba de protectia casei. Dar se pare ca tot cel mai bun prieten al omului este si cea mai proasta alegere cand vine vorba de protectie datelor din .

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut .

Top 5 cele mai profitabile companii din Brasov

Cele cinci firmne au raportat, impreuna, un castig de 113 milioane de euro si o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro.

TOP: 10 piscine naturale care te vor uimi

Daca vrei sa pleci in vacanta si sa vezi locuri care sa te surprinda, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai frumoase piscine naturale din lume, potrivit TripAdvisor .

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Cele mai mari gafe vestimentare ale barbatilor, in vacanta

Sapca de baseball decolorata, camasa cu imprimeu tip Hawai, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )