Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Topul celor mai infioratoare locuri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Topul celor mai infioratoare locuri din lume

Cand vizitam un loc care ne da fiori este ca si cum am trai un film de groaza, probabil acesta fiind unul din motivele care ne determina sa descoperim astfel de atractii turistice. Huffington Post a realizat un top al celor mai infricosatoare locuri din lume. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

Cine conduce topul celor mai bogati germani in 2014

Revista manager magazin a facut publica saptamana trecuta lista celor mai bogati 500 de oameni din Germania. Pe primul loc se afla familia Quandt, cu o avere insumata de 31 de miliarde de euro. Este pentru prima data, dupa zece ani de zile, cand proprietarii discounter-ului Aldi sunt detronati, trecand pe locurile doi si patru. Pe locul al treilea urca familia Schaeffler, actionari majoritari la furnizorul auto Continental. Evaluand cresterea procentuala, marii castigatori din topul marilor bogatasi sunt fratii Samwer. Ei si-au listat de curand la bursa ambitioasa platforma Rocket Internet, ale carei actiuni au urcat, dar au si cazut in cateva zile, ca o racheta.

Cele mai grele teste din lume. Te vor impinge pana la limita absoluta

Creatorul unui site de jocuri de logica a facut lista celor mai dificile astfel de teste pe care le-a intalnit pana acum, avertizand ca toate ii vor testa pana la limita absoluta pe cei care incearca.

TOPUL celor mai importante vedete latino din showbiz

Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Alfonso Cuaron, Robert Rodriguez si Pitbull se numara printre cele mai importante vedete latino din showbizul american, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicatie The Hollywood Reporter.

Lidl se apropie de Google in topul celor mai apreciate companii de catre studenti

Gigantul Google este locul ideal pentru studentii care isi cauta un loc de munca dupa terminarea facultatii, insa retailerul Lidl vine rapid din urma, urcand pe locul 4 de pe pozitia 21 in urma cu un an, scrie Independent. ie .

Kazam Tornado 348 este printre cele mai subtiri telefoane din lume si seamana cu iPhone 6

Britanicii de la Kazam,cei mai noi competitori ai celor de la Gionee in termeni smartphone-uri slim, si-au lansat oficial astazi ultimul model de smartphone, intitulat Kazam Tornado 348. Principalul lucru cu care iese in evidenta Kazam Tornado 348 este desigur grosimea de doar 5. 15mm, o realizare exceptionala in termeni de inginerie. Pe langa aceasta, Tornado 348 cantareste doar 95g iar hardware-ul de care beneficiaza il plaseaza in sectorul mid-end al industriei smartphone-urilor. Telefonul are o carcasa realizata dintr-un aliaj din [].

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Iti doresti ca sfarsitul anului sa te prinda la cea mai tare petrecere din intreaga lume, intr-un cadru caracterizat prin lux si opulenta, unde sa simti ca valoarea banului este total diferita? Atunci Dubai este.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

Cel mai scump burger din lume contine foita de aur si este o bomba calorica. Cat ai plati pentru el?

Vreti sa cheltuiti cateva mii de dolari pentru urmatorul dumneavoastra meniu? In acest caz, o alegere potrivita este glamburgerul care va va scapa de aproape 2. 000 de dolari din buzunarele dumneavoastra, potrivit Business.

El este cel mai tare tata din lume! Uite ce i-a construit fiicei pentru a o amuza

Despre tatal acestei fete, cu siguranta toti copiii ar avea doar cuvinte de lauda. Pentru s-si distra fiica, acest tatic i-a construit o prastie umana. Undeva in mijlocul padurii, aproape de un parau, pare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )