Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO + VIDEO. Accident rutier grav pe DN 58, in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite. A fost activat planul de interventie de urgenta

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Accident rutier grav pe DN 58, in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite. A fost activat planul de interventie de urgenta

O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite, in urma unui grav accident rutier produs, vineri, pe DN 58 B, in localitatea Bocsa din judetul Caras-Severin. continuă pe România Liberă

Accident rutier grav pe DN 58, in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite. A fost activat planul de interventie de urgenta

O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite, in urma unui grav accident rutier produs, vineri, pe DN 58 B, in localitatea Bocsa din judetul Caras-Severin.

angel Nieto a murit. Marea legenda a motociclismului mondial a incetat din viata dupa un accident rutier grav

Fostul campion mondial la motociclism angel Nieto a incetat din viata la varsta de 70 de ani, joi, la cateva zile dupa ce a suferit un accident rutier in Ibiza, informeaza cotidianul spaniol Marca.

O ambulanta SMURD, care transporta un pacient, implicata intr-un accident rutier

O ambulanta SMURD a fost implicata, joi dimineata, intr-un accident rutier produs in municipiul Botosani. Autospeciala SMURD a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Botosani se afla.

Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc marti seara pe o strada dinConstanta. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre cei care au nevoie de ingrijiri medicale aflandu-se si un.

Grav accident rutier pe A4. Doua dintre victime au picioarele amputate

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza pe A4, scrie adevarul. ro. Doua victime, sotsi sotie, au picioarele amputate in urma accidentului. Copilul lor, in varsta de.

Tragedie la Abrud, in Apuseni: un sofer beat si fara permis si-a ucis sotia in varsta de 30 de ani in accident rutier

O femeie de 30 de ani din orasul Abrud a murit sambata dupa un accident rutier provocat de sotul acesteia care conducea masina desi nu avea permis si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Restrictii de circulatie pe A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier pe A2 Bucuresti - Constanta este restrictionat marti dimineata se circula pe banda de urgenta), la kilometrul 139, pe sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

FOTO. Accident in lant, pe DN 54, in Olt. Doua persoane sunt in stare critica

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri, pe DN 54, intre localitatile Visina si Corabia. in accident au fost implicate trei autoturisme, doua persoane fiind inconstiente, .

Un autocar cu 40 de pasageri a fost implicat intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate la spital

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, in satul tulcean Nufaru, in urma unui incident rutier in care a fost implicat un autocar cu aproape 40 de pasageri la bord. Potrivit.

Coloana de masini pe A2, sensul spre litoral, din cauza unui accident rutier

O coloana de masini de mai multi kilometri lungime s-a format marti dimineata pe autostrada A2, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )