Libnet.ro
UNICEF

08:16

FOTO VIDEO Noaptea ca hotii! Copaci seculari din Campeni, taiati pe intuneric de frica unor proteste

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Noaptea ca hotii! Copaci seculari din Campeni, taiati pe intuneric de frica unor proteste

Primaria Campeni a demarat proiectul de modernizare a centrului orasului. Prima masura luata de firma care a obtinut contractul a fost taierea platanilor seculari, lucru contestat de o parte din locuitori. Pentru a nu intampina probleme din partea oamenilor, copacii au fost taiati noaptea. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie: Sapte politisti raniti Cinci adolescenti au fost arestati

Cinci adolescenti, inclusiv o tanara de 13 ani, au fost arestati dupa ce au ranit sapte politisti in timpul unui atac cu macete comis intr-un cinematograf din orasul Birmingham, informeaza Press Association, potrivit Agerpres.

FOTO VIDEO Cutremur devastator in Albania. Strigate de ajutor se aud de sub daramaturi

Salvatori albanezi cautau supravietuitori intre daramaturi marti, dupa cel mai puternic cutremur din ultimele decenii in aceasta tara din Balcani, soldat cu cel putin 13 morti si sute de raniti. Strigate de ajutor ale persoanelor acoperite se auzeau din ruine, relateaza AFP.

Incendiu intr-un apartament de bloc din Galati, 18 persoane fiind evacuate; trei persoane au fost intoxicate cu fum, o alta a suferit un atac de panica - FOTO, VIDEO

Optsprezece persoane au fost evacuate, luni seara, dintr-un bloc din Galati, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-una dintre locuinte. Trei persoane au fost intoxicate cu fum, iar o alta a suferit un atac de panica.

FOTO VIDEO Violenta domestica, un fenomen tot mai des intalnit. Adolescentii din Focsani au iesit in strada sa traga un semnal de alarma

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea au desfasurat o activitate in Piata Unirii din municipiul Focsani care a avut ca principal scop marcarea Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor.

FOTO VIDEO Misiune dificila a pompierilor argeseni pentru salvarea unui cal aproape inghitit de mal

Luni, pompierii argeseniau fost chemati sa intervina pentru salvarea unui cal impotmolit in mal, pe malul unui lac din Arges.

O romanca a fost condamnata la trei ani intr-un centru de detentie din Liverpool dupa ce a jefuit un batran hipoacuz si doi pensionari FOTO VIDEO

O romanca in varsta de 20 de ani, mama unui bebelus, a fost condamnata la trei ani intr-o institutie pentru tineri agresori din Liverpool dupa ce in septembrie 2018 jefuise un batran cu probleme auditive din oras si furase bani si bijuterii din casele a doi pensionari.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Diaspora VOTEAZA: Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra (FOTO, VIDEO)

Cozi de sute de persoanela doua sectii de votare din Stratford, Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, p.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Gestul impresionant al voluntarilor care ajuta soferii romani de TIR din Europa sa ajunga la vot

Mobilizare impresionanta a voluntarilor romani in mai multe tari din vestul Europei in sprijinul soferilor de TIR aflati prin parcari care nu pot ajunge la o sectie de vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )