Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO VIDEO Premiantii celui mai mare festival de carte din Transilvania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premiantii celui mai mare festival de carte din Transilvania

Jurnalistii Tiberiu Farcas si Bogdan Stanciu, sociologul Vasile S. Dancu, academicianul Ioan-Arel Pop si prorectorul Ioan Bolovan, scriitorii Florina Ilis si Horia Badescu, dar si graficianul Octavian Bour sunt cativa dintre cei carora li s-au acordat un premiu, sambata seara, in cadrul Festivalului de Carte Transilvania. continuă pe Adevărul

FOTO inedite: Cum arata cea mai mare DRONA MILITARA din Europa.

Compania italiana Piaggio Aero a prezentat, marti dimineata, la salonul aeronautic de la Paris, cea mai mare drona din Europa, denumita P. 1HH HammerHead. Noul model se bazeaza pe tehnologia aeronavei P. 180 Avanti II, produsa de aceeasi companie italiana, conform publicatiei Business Insider. Citeste si Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China! Pentru acest model, proiectantii au marit anvergura aripilor si raza de actiune, iar pe fuselajul dronei .

Fenomen astronomic impresionant. Luna va fi mai mare si mai stralucitoare decat in oricare alta noapte din an

Fenomenul astronomic care are loc o data la 14 luni, Super Luna, va putea fi observat pe 22 si 23 iunie. Satelitul natural al planetei noastre se afla in faza de Luna plina si va aparea mai mare si mai.

Ministrii implicati in atragerea fondurilor UE au fost laudati de Ponta. Cea mai mare absorbtie s-a inregistrat la Agricultura

Ministrii responsabili de gestionarea fondurilor europene au primit laude din partea prim-ministrului Victor Ponta. Cea mai mare absorbtie a banilor europeni s-a inregistrat la Agricultura. Ministrul Agriculturii a.

BBC: Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu ...

Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu dizabilitati, departe de Capitala, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au realizat un reportaj despre orfanii din perioada comunista, ajunsi acum la maturitate, potrivit Realitatea. net. Dupa ce dictatorul roman Nicolae Ceausescu a fost indepartat de la putere in 1989, intreaga lume a aflat despre conditiile socante in care traiau multi copii din orfelinatele tarii. Mai bine de 20 de ani mai tarziu, acei copii sunt adulti .

Facebook a schimbat radical Instagram: de unde a pornit totul si cum s-a inspirat de la cel mai mare rival al sau

Facebook a anuntat ieri cea mai mare schimbare pentru Instagram: pe langa filtre, aceasta retea sociala va avea si videoclipuri. Aceasta schimbare nu este insa intamplatoare, Facebook s-a inspirat de la cel mai mare rival al sau si a facut produsul mai bun.

Noul program al UE pentru educatie va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei

Comisarul European, Androulla Vassiliou, a mentionat ca noul program al Uniunii Europene UE) pentru educatie, formare si tineret va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei, conform unui comunicat de presa.

Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )