Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTOGALERIE Pe retele de socializare si in presa de satira au aparut mai multe imagini care au parodiat intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu pe tema CAS

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Pe retele de socializare si in presa de satira au aparut mai multe imagini care au parodiat intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu pe tema CAS

Dupa ce Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu, Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, pe tema reducerii CAS, in care premierul a parut in mai multe randuri vizibil incurcat, iar ministrul Finantelor nu a putut explica de unde se va acoperi deficitul de 5 miliarde produs dupa reducerea CAS, pe retele de socializare si in presa de satira au aparut mai multe imagini care au parodiat intalnirea. continuă pe Hotnews

Romanii si-au portat peste 202.000 numere de telefon in prima jumatate din 2014/Vodafone a primit cele mai multe numere din alte retele mobile/Orange, castigator pe telefonia fixa

Romanii si-au portat peste 1,4 milioane de numere de telefon in cei aproape sase ani de cand s-a introdus optiunea portabilitatii care da posibilitatea utilizatorilor sa-si pastreze numarul de telefon cand isi aleg alt furnizor, conform datelor furnizate marti de ANCOM autoritatea de reglementare in comunicatii). In prima jumatate a anului 2014 utilizatorii romani au portat 202. 778 de numere de telefon. Vodafone a primit in aceasta perioada cele mai multe numere din alte retele mobile 44. 498 numere), in timp ce pe segmentul telefoniei fixe, cele mai multe numere au fost portate catre reteaua Orange 16.

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, in urma ploilor abundente

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata ploilor abundente. Pietonii s-au trezit in mijlocul apelor, iar soferii au fost nevoiti sa ocoleasca anumite zone pentru a.

UPDATE. COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben furtuna fiind anuntate ploi, caderi de grindina si descarcari electrice.

Mai multe perchezitii au avut loc la persoane suspectate de trafic cu masini de lux furate din Italia

Zeci de politisti din Alba si Cluj desfasoara, luni dimineata, mai multe perchezitii la locuin?ele a patru persoane din judetul Cluj suspectate ca ar face trafic cu masini de lux furate din Italia, transmite.

Uniunea Europeana aloca fonduri pentru cat mai multe poduri peste raul Prut

Mai multe poduri peste Prut vor lega Romania de Republica Moldova.

Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi. in Caransebes au fost inundate peste 60 de case,.

PANICA iN AER: Bucati din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia

Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia .

Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Prapad au facut vijeliile si furtunile in mai multe judete din tara. in Constanta, Galati si Olt, oamenii au privit neputinciosi cum apa le inunda gospodariile, iar vantul le ia acoperisurile de pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )