Libnet.ro
UNICEF

12:15

Franta a dejucat un complot terorist de amploare inaintea Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Franta a dejucat un complot terorist de amploare inaintea Euro 2016

Autoritatile din Franta au dejucat planul unui atac terorist de amploare chiar inainte de inceperea Campionatului european de fotbal Euro 2016), anunta premierul Manuel Valls, citat de site-ul cotidianului Le Figaro, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Declaratie socanta a premierului francez: Franta a dejucat un complot terorist de amploare inaintea Euro 2016

Franta a dejucat un complot terorist de amploare inaintea Euro 2016. Anuntul a fost facut de Manuel Valls, intr-o conferinta de presa organizata pe tema anchetei in cazul atentatului comis la Nisa pe 14 iulie, soldat cu 84 de morti.

Manuel Valls: Un atentat ce ar fi putut fi extrem de sangeros a fost dejucat chiar inainte de Euro 2016

Un atentat care s-ar fi putut dovedi extrem de sangeros a fost dejucat chiar inainte de Euro 2016, a declarat luni premierul francez Manuel Valls, un argument in favoarea eficientei starii de urgenta, care urmeaza sa fie prelungita cu trei luni, pana spre sfarsitul lui octombrie, dupa atacul de la Nisa, relateaza News. ro citand AFP.

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters.

Romania, o nationala cu fotbalisti expirati: cum platesc jucatorii care au fost la Euro 2016 pentru prestatiile lor

Fanii romani au platit cu nervii pentru eliminarea rapida a nationalei de la Euro 2016, insa exista o palida consolare pentru suporterii care au inceput vacanta de vara cu o dezamagire.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Cat valoreaza castigarea Euro 2016: Federatia Portugheza a achitat primele jucatorilor. Ce a facut Ronaldo cu banii

UEFA a recompensat campioana cu 8 milioane de euro, in timp ce finalista Franta a primit cinci milioane. Lusitanii au directionat toata suma catre cei care au obtinut primul trofeu fotbalistic major din istoria tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )