Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabi Tamas s-a imbatat din nou / Patronul echipei vrea sa il duca la dezalcoolizare

Hotnews Hotnews,
 Gabi Tamas s-a imbatat din nou / Patronul echipei vrea sa il duca la dezalcoolizare

Fotbalistul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamas, care a fost surprins in martie baut la volan si conducand cu viteza excesiva, s-a imbatat din nou, la o petrecere organizata in ajunul Zilei Nationale a Israelului, la 8 mai. continuă pe Hotnews

Alcoolicul de Tamas s-a imbatat din nou: Patronul echipei sale din Israel a povestit, socat, dialogul cu Gabi

Dupa ce a fost prins beat la volan, conducand cu 205 kilometri la ora, Gabi Tamas 35 de ani) a stat o saptamana dupa gratii, apoi a fost condamnat la arest la domiciliu pentru ca, in final, sa-si piarda permisul pentru urmatorii 4 ani. Din pacate, ca de obicei, n-a invatat nimic.

Nu se lasa! Gabi Tamas, un nou scandal in Israel: Fundasul roman s-a imbatat si l-a sunat pe patron... Explicatia fotbalistului e ANTOLOGICA

Gabi Tamas loveste din nou! Fundasul roman ar fi participat la o petrecere organizata de un mare om de afaceri din Israel si acolo s-ar fi imbatat din nou, potrivit surselor gsp. ro.

Chelsea Manning, una dintre sursele WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou

Chelsea Manning, un fost analist din cadrul serviciilor de informatii din armata SUA si sursa a publicatiei online WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou daca va refuza sa depuna marturie in fata unui mare juriu, a informat luni o sursa, relateaza Mediafax citand Reuters.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

Nicolas Cage vine din nou in Romania. Actorul a fost invitat special la TIFF

Nicolas Cage vine din nou in Romania, dar, de aceasta data, este invitat special. Actorul se bucura de o admiratie deosebita din parte cinefililor si a lumii cinematografice de la noi, iar acesta va primi un premiu pe masura. Nicolas Cage 55 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial, renumit [] .

FOTBAL SI BANI CFR Cluj, echipa umilita de o formatie din Luxemburg, din nou campioana

CFR Cluj - echipa care a oferit fotbalului autohton una dintre cele mai mari umilinte din istorie, fiind eliminata din cupele europene de Dudelange Luxemburg) la inceputul sezonu-lui - a iesit, din nou, campioana. Aceas-ta este baza de la care trebuie pornita orice discutie despre actuala campioana, fata de inceputul sezonului, cand a avut loc aceasta umilinta, schimbari au avut loc doar in ceea ce priveste conducerea tehnica si administrativa, lotul fiind in linii mari acelasi.

Modificarea legislatiei penale, din nou pe masa CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Este vorba despre modificarile facute pe repede inainte de Comisia Iordache din Parlament si care au fost votate dupa doar doua saptamani de simulacru de dezbatere. Ambele legi i-au fost transmise presedintelui pentru promulgare pe 2 mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )