Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chelsea Manning, una dintre sursele WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou

Hotnews Hotnews,
 Chelsea Manning, una dintre sursele WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou

Chelsea Manning, un fost analist din cadrul serviciilor de informatii din armata SUA si sursa a publicatiei online WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou daca va refuza sa depuna marturie in fata unui mare juriu, a informat luni o sursa, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO REPORTAJ Povestea Antibiotice Iasi, una dintre putinele industrii din perioada comunista care a scapat de privatizare si a reusit sa aduca Romania pe locul I in lume (I)

Infiintata in 1955, Antibiotice Iasi este una dintre putinele industrii din perioada comunista care a supravietuit dupa 1989. Fabrica a scapat ca prin minune de o privatizare dezastruoasa, s-a reorganizat si a reusit sa aduca Romania pe locul 1 in lume la productia de nistatina, o substanta activa folosita de marile companii farmaceutice in industria cosmetica si farmaceutica. Compania detine nu mai putin de 60% din aceasta piata de nisa. in 2018, Antibiotice Iasi a avut circa 1400 de angajati si un profit net de 34 de milioane lei. Performanta este cu atat mai mare cu cat este practic o companie de stat, 53% din actiunile Antibiotice fiind detinute de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )