Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gabriela Firea demasca planul ascuns al Guvernului: intr-o saptamana am realizat aproape 2.000 de teste si au iesit pozitive doar

Playtech Playtech,
Gabriela Firea demasca planul ascuns al Guvernului: intr-o saptamana am realizat aproape 2.000 de teste si au iesit pozitive doar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu informatii noi care pun la indoiala bilantul prezentat pana acum de autoritati. Aceasta afirma ca numarul persoanelor infectate declarate ar putea fi fals, intrucat rezultatele testarilor finantate de primarie arata o alta cifra a persoanelor infectate. Tara noastra este pe o harta neagra a turismului Gabriela Firea critica dur . continuă pe Playtech

Restantele primarului Gabriela Firea, episodul 1: 4 ani de mandat, nicio parcare parkride gata, zero parcari subterane incepute

In campania electorala din 2016, primarul Gabriela Firea a promis ca va face parcari parkride la toate portile de intrare in oras si va introduce un sistem de taxare automata in parcarile administrate de municipalitate. in 2017, a mai promis ca va face si 6 parcari subterane sub strada Edgar Quinet, Piata Dorobanti, Piata Constitutiei, Sala Palatului, Piata Lahovary, Piata Cantacuzino, parcari prevazute in Planul Integrat de Mobilitate Urbana. in 4 ani de mandat, au inceput lucrarile doar la parcarea de la capatul Soselei Pantelimon, acestea avand termen de finalizare in aceasta toamna si a fost implementat un sistem care permite plata prin SMS sau aplicatie in parcarile municipalitatii. in rest, nimic.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Gabriela Firea: Decizia Guvernului de a nu dubla alocatiile, o lipsa de respect. Acei 23 de lei in plus nu acopera de fapt nici scumpirile la fructe si legume din aceasta perioada de pandemie (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat decizia Guvernului de a majora alocatiile pentru copii doar cu 15% si o considera o lipsa de respect, in conditiile in care, sustine edilul,.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

GABRIELA FIREA: Suntem notificati ca pe data de 3 august conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate

Gabriela Firea a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca a primit o notificare potrivit careia pe 3 august vor fi blocate complet conturile Primariei Capitalei, daca nu va fi platita suma de 115 milioane de euro avocatilor familiei Constanda sau Primaria sa accepte darea in plata a unei suprafete de teren de 15. 000 de metri patrati din Cartierul Francez. Primarul general a adaugat ca pe ordinea de zi a sedintei se afla si rectificarea bugetara, scrie news. ro.

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

Ce avere are, de fapt, Gabriela Firea. Doar bijuteriile si tablourile valoreaza sute de mii de euro

Gabriela Firea, fost jurnalist al grupului Intact, detinut de omul de afaceri Dan Voiculescu, si actualul edil al Capitalei, duce o viata linistita, fara a purta grija banilor. Aceasta a castigat primul mandat de primar in vara anului 2016, candidand pe listele PSD. Ce avere a adunat in acesti patru ani, aflati in paragrafele urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )