Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriela Firea sustine ca Primaria si-a facut datoria si promite sanctiuni pentru firmele de salubritate

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea sustine ca Primaria si-a facut datoria si promite sanctiuni pentru firmele de salubritate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca autoritatile au actionat corect si si-au facut datoria monitorizand deszapezirea din Bucuresti. Ea mai afirma ca firmele de salubritate nu si-au facut corect datoria de a curata zapada de pe strazi si trotuare. continuă pe România Liberă

Operatorii de salubritate care nu si-au facut datoria vor pleca; nu stam sa murim cu un contract in mana

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca operatorii de salubritate care nu si-au facut datoria in aceste zile in ce priveste realizarea deszapezirii risca sa isi piarda contractele, chiar daca acestea au fost incheiate pentru 15-20 de ani, relateaza Agerpres.

Adevarul Live, ora 12.00. Ana Maria Ciceala, despre conflictul cu Gabriela Firea si consilierii PSD

Consilierul general Ana Maria Ciceala USR) vorbeste, la Adevarul Live, despre schimbarile facute la RATB, despre conflictul cu edilul Gabriela Firea si consilierii PSD, precum si despre modul in care s-a ocupat Primaria Capitalei de deszapezire.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu din cauza zapezii |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

ASCUNDE INCOMPETENTA! Adevaratul MOTIV pentru care GABRIELA FIREA a iNCHIS SCOLILE O SAPTAMANA: Nu-i pasa de sanatatea copiilor, ci isi protejeaza imaginea. Ar fi fost o Capitala PARALIZATA

Decizia primarului general Gabriela Firea de a inchide gradinitele, scolile si universitatile pana luni, din cauza avertizarilor de vreme rea venite din partea meteorologilor, i-au atras si.

REPORTAJ VIDEO. Cum s-au pacalit rau de tot bucurestenii care au ascultat de primarita PSD Gabriela Firea. Haosul din Capitala, filmat pe artere importante. Patinaj auto printre pietonii fortati sa mearga pe carosabil

Cu noaptea in cap, Gabriela Firea a dat buzna in casele bucurestenilor, prin televiziunile de stiri, pentru a se lauda cu zecile de autobuze si tramvaie pe care le-a pus in circulatie. Lasati masinile acasa, luati transportul in comun!, a insistat Firea la 6 dimineata. Cei care au ascultat-o au trecut printr-o experienta de cosmar.

Gabriela FIREA l-a DEMIS pe MANAGERUL Spitalului Colentina: NU pot sa TOLEREZ astfel de atitudini! (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, pentru ca nu a respectat contractul de management, in sensul ca, pe timpul viscolului, nu a asigurat pacietilor.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

Bucurestenii fac slalom printre nameti. Angajatii Primariei Capitalei refuza sa explice cum se face deszapezirea statiilor de autobuz din Bucuresti. Gabriela Firea da vina pe firmele de salubritate pe care ea le-a coordonat |FOTO + VIDEO

Bucurestenii au ascultat, miercuri, indemnurile primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa isi lase acasa masinile si sa mearga la munca cu mijloacele de transport in comun. Cu toate acestea, oamenii au fost surprinsi sa constate ca drumul de acasa pana la munca este o adevarata aventura: trotuare nedeszapezite, statii de autobuz cu troiene de nameti. Astfel, locuitorii Capitalei s-au vazut nevoiti sa astepte autobuzele si tramvaiele in plina strada.

Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz

Primarul general al Capitalei le recomanda bucurestenilor sa stea acasa, daca pot, cel putin pana la orele pranzului pentru ca in Capitala se circula in conditii de iarna, scrie Digi24. Gabriela Firea a adaugat ca Bucurestiul nu este blocat si ca liniile RATB au fost suplimentate, fiind functionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )