Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii

Antena3 Antena3,
George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii

George Simion, copresedintele AUR a declarat, joi seara ca sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii pentru ca acesta va directiona bani catre grupurile mari de industrie farmaceutica. continuă pe Antena3

Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR: Nu am vrut sa particip la interesele ascunse ale lui George Simion

Intr-o postare facuta pe Facebook, deputatul de Bihor Mihai Lasca pune excluderea sa pe seama atitudinii dictatoriale a pretinsului presedinte AUR, George Simion, pe care il acuza de interese ascunse.

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea .

Membra AUR, arestata pentru proxenetism. Este cutremur in partidul lui George Simion

Ancuta Carcu, membru AUR, a fost arestata preventiv pentru proxenetism. Sorin Lavric, unul dintre liderii formatiunii politice, a afirmat ca aceasta va fi exclusa din partid daca este vorba de un caz penal. Ancuta Carcu a fost arestata in dosarul Proxenetii de Tenerife Ancuta Carcu a fost arestata preventiv in dosarul Proxenetii de Tenerife. Alte .

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o.

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

PSD SOLICITA DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, este vinovat de faptul ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la Institutul Matei Bals - in urma caruia au decedat initial 5 persoane, iar ulterior inca 12 -, sa nu fi avut loc, se arata in motiunea simpla depusa, ieri, de deputatii PSD.

Parlamentarii AUR vor vota alaturi de PSD motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Parlamentarii AUR vor vota motiunea simpla initiata de PSD in Parlament impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Avem aceasta datorie fata de milioanele de romani umiliti, prost tratati sau de-a dreptul ignorati prin spitale. Si avem aceasta datorie fata de cei care au murit la Matei Bals, arsi de coruptia, incompententa si nepasarea unui Sistem al carui slujbas marunt, cu sau fara diploma, este si ministrul Voiculescu, transmite AUR.

Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, va fi dezbatuta luni, iar votul va avea loc miercuri. Anuntul facut de Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a precizat ca dezbaterea motiunii simple la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost programata pentru luni, ora 17, iar votul va avea loc miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )