Libnet.ro
UNICEF

10:30

Germania va incepe campania de vaccinare la 27 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania va incepe campania de vaccinare la 27 decembrie

Germania intentioneaza sa lanseze campania de vaccinare contra COVID-19 la 27 decembrie incepand cu caminele de batrani, au facut cunoscut autoritatile germane, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vaccinarea anti COVID-19 ar putea incepe inainte de Revelion! Comisia Europeana: incepem aceasta campanie pe 27 decembrie

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat ca toate cele 27 de state din Uniunea Europeana ar putea incepe campaniile de vaccinare in acceasi zi, sugerand data de 27 decembrie. Este un cadou de Craciun pentru toti cetatenii, a afirmat si vicepresedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas.

incepe campania de vaccinare antiCovid in SUA: Oficiali de la Casa Alba urmau sa fie printre primii care vor fi vaccinati, insa Trump s-a opus UPDATE

Oficiali ai administratiei Trump urmau sa fie printre primele persoane care vor fi vaccinate impotriva Covid-19, potrivit unor surse citate luni dimineata de BBC News. Presedintele Donald Trump a blocat insa aceasta initiativa, cerand ca planurile sa fie revizuite. Potrivit surselor citate de BBC News personalul de la Casa Alba urma sa fie vaccinat cu vaccinul PfizerBioNTech in cursul acestei saptamani. Presedintele in exercitiu,care a fost infectat cu noul coronavirus, a precizat ca se va vaccina la momentul potrivit.

Vaccinarea anti-COVID in Romania incepe la 27 decembrie

Campania nationala de vaccinare anti-COVID va incepe la 27 decembrie, simultan in toate tarile UE. Din prima transa simbolica de 10. 000 de doze pe care o primeste Romania, se vor vaccina 5. 000 de cadre medicale.

Canada, a treia tara occidentala care incepe campania de vaccinare anti-COVID

Canada a inceput luni campania de vaccinare impotriva COVID 19. Este a treia tara occidentala, dupa Marea Britanie si Statele Unite, care porneste ofensiva cu vaccinuri impotriva noului coronavirus, conform Digi24.

Dr. Valeriu Gheorghita: Romania poate incepe vaccinarea anti-COVID pe 27 decembrie

Romania este pregatita, in momentul de fata, sa inceapa vaccinarea anti-COVID pe data de 27 decembrie. Anuntul a fost facut de presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghita.

Craciun fara zapada in mai multe zone din tara. Meteorologii au anuntat prognoza pentru intervalul 14 - 27 decembrie

Craciunul din 2020 va fi unul fara zapada pentru locuitorii mai multor regiuni din Romania, potrivit meterologilor, a caror prognoza pentru intervalul 14 -27 decembrie indica temperaturi peste media.

Primul vaccin anti-COVID va fi facut in Romania in 27 decembrie

Primul vaccin anti-COVID in Romania va fi facut in 27 decembrie, cand ar putea ajunge un prim lot, simbolic, de 10. 000 de doze, din care va fi imunizat personalul medical din linia intai.

Romania, pregatita sa inceapa vaccinarea anti-COVID in 27 decembrie, alaturi de celelalte state UE

Romania este pregatita sa inceapa vaccinarea anti-COVID in 27 decembrie, alaturi de celelalte state UE, primele vaccinate urmand sa fie cadrele medicale din cele 10 spitale care au fost implicate de la inceput in tratarea pacientilor cu COVID-19, afirma autoritatile. Persoanele vaccinate vor primi o adeverinta care va contine date referitoare la lotul si la seria vaccinului.

Valeriu Gheorghita: Se intentioneaza ca pe 27 decembrie sa inceapa activitatea de vaccinare anti-COVID-19 in februarie vorbim de aproape un milion de doze

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca la finele lunii acesteia Romania va primi o transa simbolica de 10. 000 de doze, care vor ajunge.

incepe campania de vaccinare antiCovid in SUA

And Oficiali ai administratiei Trump vor fi printre primele persoane care vor fi vaccinate impotriva Covid-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )