Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gest socant la Vatican. Papa Francisc, filmat in timp ce loveste mana unei femei care il apucase violent de brat

Antena3 Antena3,
Gest socant la Vatican. Papa Francisc, filmat in timp ce loveste mana unei femei care il apucase violent de brat

Papa Francisc a fost filmat in timp ce loveste peste mana o femeie care l-a apucat violent de brat si nu voia sa-i mai dea drumul. Imaginile, filmate la Vatican, au facut inconjurul lumii. continuă pe Antena3

Papa Francisc, dupa ce a lovit o femeie: Violenta fata de femei inseamna profanarea lui Dumnezeu

Suveranul Pontif a vorbit, la prima slujba a anului din Bazilica Sfantul Petru de la Vatican, despre violenta fata de femei si a facut un apel in ziua in care Biserica o celebreaza pe Fecioara Maria. Papa Francisc a cerut ca femeile sa aiba un rol determinant pe viitor pentru ca sunt mediatori de pace, potrivit ANSA.

Papa Francisc s-a suparat si a lovit mana unei credincioase prea zeloase (VIDEO)

Papa Francisc a fost protagonistul unui incident marti, la Vatican, cand a lovit mana unei femei care l-a apucat cu putere de brat si l-a tras spre ea. Suveranul Pontif s-a aratat iritat de atitudinea.

VIDEO Papa Francisc a lovit cu palma mainile unei femei care i-a apucat cu putere un brat

Papa Francisc a fost subiectul unui incident marti, la Vatican, cand a lovit cu palma de doua ori mana unei femei care ii apucase cu putere un brat si nu ii mai dadea drumul, potrivit nypost. com, scrie Mediafax.

VIDEO Papa Francisc, dupa ce a plesnit o femeie peste maini: Mi-am pierdut rabdarea. Orice forma de violenta impotriva unei femei este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu

Papa Francisc si-a pierdut rabdarea si a plesnit o femeie peste maini pentru a se elibera astfel din stransoarea acesteia. Incidentul extrem de neplacut a avut loc in timp ce Suveranul Pontif saluta multimea adunata in Piata Sfantul Petru, in ajunul Anului Nou. Ulterior, in mesajul de Anul Nou, Papa si-a cerut scuze si a pledat impotriva violentei, afirmand ca orice forma de violenta impotriva unei femei este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu.

Papa Francisc, scuze publice dupa ce a lovit o femeie peste mana de Revelion: Mi se mai intampla si mie

Papa Francisc a cerut public scuze, pentru ca si-a pierdut rabdarea si a lovit o femeie peste mana in noaptea de Revelion. Vestea vine in contextul in care, asadar, Papa Francisc a fost protagonistul unui.

Papa Francisc si-a cerut scuze dupa ce a lovit cu palma o femeie: Cateodata ne pierdem rabdarea

Papa Francisc si-a cerut public scuze, in timpul primei slujbe din an, dupa ce a lovit cu palma o femeie care il apucase de brat si nu ii mai dadea drumul.

Papa Francisc tocmai a declarat acest pacat drept o blasfemie

Papa Francisc a descris violenta impotriva femeilor drept o blasfemie la adresa lui Dumnezeu, in cadrul omiliei de Anul Nou pe care a sustinut-o la Bazilica Sf. Petre din Roma, transmite DPA.

VIDEO Papa Francisc, incident cu o femeie, in noaptea de Anul Nou

Papa Francisc si-a cerut scuze miercuri pentru ca si-a pierdut cumpatul atunci cand o femeie a vrut .

Papa Francisc si-a cerut scuze pentru ca si-a pierdut cumpatul atunci cand a lovit peste mana o credincioasa VIDEO

Papa Francisc si-a cerut scuze miercuri pentru ca si-a pierdut cumpatul atunci cand o femeie a vrut sa-i stranga mana iar Suveranul Pontif a lovit-o peste mana, scrie Le Figaro.

Papa Francisc indeamna oamenii sa renunte la telefoane si sa vorbeasca unii cu ceilalti

Papa Francisc i-a indemnat pe oameni sa nu mai foloseasca telefoanele mobile in timpul mesei si sa vorbeasca unii cu altii. Suveranul Pontif i-a dat exemplu pe Iisus, Maria si Iosif, care se rugau,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )