Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Hagi il incurajeaza pe Lucian Bute: Nu te lasa. Vei fi din nou campion

Online Sport Online Sport,
Gheorghe Hagi il incurajeaza pe Lucian Bute: Nu te lasa. Vei fi din nou campion

Fostul international Gheorghe Hagi a tinut sa fie alaturi de Lucian Bute dupa ce acesta a ratat ocazia de a recuceri titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. continuă pe Online Sport

Lucian Bute, invins la puncte de James DeGale dupa ce l-a dominat si insangerat pe britanic. Decizie scandaloasa a arbitrilor

Lucian Bute a luptat pentru a-si recastiga centura mondiala IBF la supermijlocie in fata actualului campion James DeGale. Cu fata insangerata si dupa ce a incasat lovituri evidente la capatul unuimeci in care l-am vazut pe cel mai ofensiv si combativ Bute din cariera, cei trei arbitrii i-au acordat in unanimitate victoria lui DeGale. O decizie greu de digerat pentru Bute care, la 35 ani, a anuntat ca va continua cariera de boxer profesionist. Meciul Bute-DeGale a fost live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute, invins la puncte de James DeGale dupa ce l-a dominat si insangerat pe britanic. Decizie cel putin curioasa a arbitrilor

Lucian Bute a luptat pentru a-si recastiga centura mondiala IBF la supermijlocie in fata actualului campion James DeGale. Cu fata insangerata si dupa ce a incasat lovituri evidente dupa un meci in care l-am vazut pe cel mai ofensiv si combativ Bute din cariera, cei trei arbitrii i-au acordat in unanimitate victoria lui DeGale. O decizie greu de digerat pentru Bute care, la 35 ani, a anuntat ca va continua cariera de boxer profesionist. Meciul Bute-DeGale a fost live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute, campionul publicului in meciul cu James DeGale: Bute, un domn intr-un sport violent

Chiar daca a fost invins de arbitri, care au vazut alt meci si au dat o decizie unanima in favoarea britanicului, Lucian Bute a iesit cu fruntea sus dintr-o lupta pe care a controlat-o si la final a castigat inimile spectatorilor care l-au aclamat la scena deschisa fluierand decizia judecatorilor de margine.

LIVE Lucian Bute contra James DeGale pentru titlul mondial IBF la supermijlocie

Lucian Bute a intrat in linie dreapta in pregatirea meciului cu James DeGale, dupa ce a trecut cantarul oficial. Meciul Bute-DeGale este live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial si e gata de marea lupta cu DeGale (LIVE, duminica ora 6:00)

Lucian Bute a intrat in linie dreapta in pregatirea meciului cu James DeGale, dupa ce a trecut cantarul oficial. Meciul Bute-DeGale este live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Florin Mergea alaturi de Lucian Bute la meciul cu DeGale. Tenismenul povesteste ce a trait in Quebec

Jucatorul de tenis Florin Mergea a relatat cele traite sambata noapte in Videotron Centre din Quebec, unde s-a numarat printre sustinatorii lui Lucian Bute in tentativa acestuia de a-si recastiga titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute, invins de britanicul DeGale in meciul pentru titlul mondial IBF la supermijlocie

Boxerul roman Lucian Bute a fost invins la puncte, decizie in unanimitate, de britanicul James DeGale, intr-un meci pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, desfasurat pe durata a 12 runde in gala profesionista de la Centre Videotron din Quebec Canada), anunta Agerpres.

Ce a declarat Lucian Bute, dupa infrangerea suferita la Quebec

Boxerul Lucian Bute,care a fost invins, duminica dimineata, de britanicul James DeGale, intr-un meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, a apreciat ca a fost un meci bun si ca se va intoarce in sala de antrenamente .

Prima reactie a lui Lucian Bute dupa esecul cu James DeGale

Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu James DeGale, de la Quebec, si a irosit sansa de a reintra in posesia centurii IBF.

IBF: Lucian Bute a pierdut la puncte lupta cu James DeGale.Prima reactie a romanului

Pugilistul Lucian Bute a fost invins de James DeGale, prin decizia arbitrilor, intr-un meci disputat la Quebec. Britanicul isi va pastra centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )