Libnet.ro
UNICEF

09:45

Guvernatorul BNR cere din nou bancilor sa renunte la tupeu si la aroganta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernatorul BNR cere din nou bancilor sa renunte la tupeu si la aroganta

Guvernatorul Bancii Nationala a Romaniei BNR) Mugur Isarescu a cerut, din nou, ieri, bancilor, sa renunte la tupeu si la aroganta si sa fie mai apropiate de clienti si de angajati. continuă pe Ziarul Bursa

CCR amana din nou o decizie privind recunoasterea casatoriilor intre homosexuali

Curtea Constitutionala a amanat din nou, joi, luarea unei decizii asupra exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de un cuplu de homosexuali in privinta Codului Civil, care interzice recunoasterea.

CCR amana din nou decizia pe tema casatoriilor gay

ACTUALIZARE 14:30 Curtea Constitutionala a amanat din nou decizia in privinta cererii de recunoastere a casatoriilor gay ----- Recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex este discutata, astazi, de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), transmite Digi24.

Predicatorul Gulen, comparat de Ankara cu Osama bin Laden. Autoritatile turce au cerut, din nou, Statelor Unite extradarea acestuia

Turcia a cerut, din nou, Statelor Unite sa il extradeze pe Fethullag Hulen, acuzat de autoritatile de la Ankara ca ar fi responsabil de lovitura de stat esuata din noaptea de 15 iulie, a precizat ministrul turc de Justitie, Bekir Bozdag, care l-a comparat pe predicator cu liderul defunct al retelei teroriste Al-Qaida, Osama bin Laden.

Curtea Constitutionala dezbate, din nou, exceptiile ridicate pe Legea darii in plata

Astazi este o noua zi mult asteptata de clientii bancilor care au notificat institutiile financiare ca sa dea in plata imobilele puse garantie in contractele de credit.

Cotatia futures a aurului tinde din nou, spre teritoriu pozitiv

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una ceva mai buna comparativ cu ziua precedenta, cand s-a inregistrat cel mai slab rezultat de pana acum din octombrie.

FOTO: Autoritatile londoneze, din nou in alerta. O zona din centrul Londrei a fost inchisa temporar, din cauza unui bagaj suspect

O zona de pe Bulevardul Kensington din centrul Londrei a fost inchisa, marti seara, din cauza unui bagaj suspect.

Gabi Tamas, din nou in centrul atentiei! Fundasul Stelei S-A iMBATAT si a facut CIRC in Centrul Vechi (VIDEO)

Gabi Tamas, fundasul Stelei, a facut scandal in Centrul Vechi din Capitala, ieri noapte, in jurul orei 02:00. Tamas a fost filmat in timp ce un cunoscut incerca sa il scoata din.

Dosarele Revolutiei si Mineriadei, din nou pe mana unor magistrati gropari. Patru greseli grave facute de generalul Cosneanu in cauzele instrumentate

Generalul Gheorghe Cosneanu nu poate da garantii ca va instrumenta corect dosarele Revolutiei din 1989 si al Mineriadei din 13-15 iunie 1990, sustine Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )