Libnet.ro
UNICEF

08:15

Guvernul se reuneste, sambata, in sedinta extraordinara privind Republica Moldova

B1 B1,
Guvernul se reuneste, sambata, in sedinta extraordinara privind Republica Moldova

Guvernul se reuneste, sambata, la ora 12. 00, in sedinta extraordinara pentru ratificarea Acordului de asociere la UE a Republicii Moldova. in discutie, va fi dezbatut si subiectul gazoductului Iasi -. continuă pe B1

Sedinta extraordinara a Guvernului, sambata, privind Republica Moldova

Guvernul se reuneste, sambata, la ora 12. 00, in sedinta extraordinara pentru ratificarea Acordului de asociere la UE a Republicii Moldova. in discutie, va fi dezbatut si subiectul gazoductului Iasi - Ungheni.

Sambata, sedinta extraordinara de Guvern: Acordul Moldovei cu UE si gazoductul Iasi-Ungheni, pe ordinea de zi

Guvernul se va reuni sambata intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba proiectul de lege privind ratificarea Acordului de asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeana, precum si o ordonanta de urgenta necesara construirii gazoductulului Iasi-Ungheni, a anuntat premierul Victor Ponta.

Republica Moldova semneaza Acordul de asociere si liber schimb cu UE. Basescu: Guvernul lor a inceput un proces inteligent (VIDEO)

Republica Moldova, Georgia siUcraina semneaza, vineri, Acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, relateaza B1 TV. La Bruxelles, Romania este reprezentata de presedintele.

Republica Moldova a semnat Acordul de asociere si liber schimb cu UE. Basescu: Guvernul lor a inceput un proces inteligent (VIDEO)

Republica Moldova, Georgia siUcraina au semnat, vineri, Acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, relateaza B1 TV. La Bruxelles, Romania este reprezentata de presedintele.

Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

Republica Moldova este pregatita sa devina stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana, a afirmat premierul Iurie Leanca, la Bruxelles. Republica Moldova este gata sa devina, din fruntas al .

Presa rusa critica dur semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a sclaviei si nu este sustinut de majoritatea cetatenilor moldoveni.

Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat vineri acordul de liber schimb cu UE. Premierul Leanca: Asocierea la UE si liberul schimb cu CSI nu ar fi incompatibile

Republica Moldova, Georgia si Ucraina au semnat vineri dimineata, la Bruxelles, acordurile de cooperare politica si liber-schimb cu Uniunea Europeana. UE a devansat data semnarii oficiale a acordului cu Republica Moldova si Georgia, prevazuta initial pentru sfarsitul lui 2014, pe fondul crizei din Ucraina, generata de refuzul fostului presedinte Viktor Ianukovici de a semna acest acord la summitul de la Vilnius, si al eventualelor represalii din partea Rusiei. 02 Oficialii UE si liderii celor trei tari au semnat acordurile in cadrul unei ceremonii. 52: Petro Porosenko in limba engleza): Ce zi importanta pentru tara mea. Documentele nu sunt doar politice si economice, sunt un tribut adus celor care si-au dat viata si sanatatea pentru ca acest lucru sa se intample. 47 Iurie Leanca si-a inceput discursul in limba franceza: Stim cat este de exigent acest drum catre UE), insa nu avem niciun dubiu legat de determinarea noastra. Multumim pentru solidaritate si ajutor. Apoi a continuat adresandu-se in limba romana: Cred cu tarie ca vom merge inainte, si nu inapoi. Integrarea europeana ne va face mai puternici. In toamna trebuie sa aratam ca ne-am rupt de trecut si am ales viitorul. 40: Premierul Georgiei, Irakli Garibasvili, a dorit sa sustina prima parte a discursului sau in limba poporului sau.

Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

In Republica Moldova se prezinta semnarea Acordului de Asociere ca pe o mare victorie. Va reusi insa acesta sa aduca bunastarea mult asteptata de catre cetatenii Republicii Moldova sau va atarna el greu asupra mediului de afaceri autohton? Va ramane acest acord doar o coala de hartie semnata sau va fi urmat de reforme profunde in societatea romaneasca de la Est de Prut?.

Iurie Leanca: Republica Moldova revine acasa, in Europa

Premierul moldovean Iurie Leanca a declarat, vineri, in ruma semnarii Acordului de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, ca acum Republica Moldova se indreapta spre o viata mai buna si revine acasa,.

Rusii ameninta in continuare: Acordul UE cu Ucraina si Republica Moldova va avea consecinte grave

Acordul de asociere economica semnat vineri de Ucraina, Republica Moldova si Uniunea Europeana va avea consecinte grave, a avertizat un diplomat rus de rang inalt citat de agentia Interfax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )