Libnet.ro
UNICEF

09:00

Halep in semifinale la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Halep in semifinale la Australian Open

Simona Halep a trecut de bariera psihologica a sferturilor si va juca pentru prima data in semifinale la Australian Open. Lidera mondiala a invins-o in sferturi pe Karolina Pliskova, cu 6-3, 6-2, dupa un inceput ezitant in care s-a vazut condusa cu 3-0. Au urmat 9 game-uri la rand pentru Halep si pana la final Pliskova n-a mai obtinut decat doua jocuri. Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open . continuă pe Online Sport

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova pentru liderul mondial

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber din Germania.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova VIDEO

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber.

Australian Open: Simona Halep vs Angelique Kerber se va disputa joi, dupa ora 07:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei cu numarul 11, meciul din semifinale dintre Simona Halep si Angelique Kerber urmand sa aiba loc joi, dupa ora 07:00 ora Romaniei), pe Rod Laver Arena.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei).

LIVETEXT Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova in sferturile de finala

In cautarea primului Grand Slam al carierei, Simona Halep joaca impotriva Karolinei Pliskova, locul 6 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 (ora Romaniei)

Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova din sferturile de finala de la Australian Open) se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 ora Romaniei), dupa au anuntat organizatorii competitiei de la Melbourne.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka se va disputa luni, fiind ultimul meci de pe Margaret Court Arena

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 71 WTA) urmand sa fie ultimul meci al zilei n. r. al patrulea) de pe Margaret Court Arena.

Cosmar pentru Simona Halep la Australian Open. Cu cine va juca in semifinale

Liderul circuitului profesionist feminin de tenis, romanca Simona Halep, a declarat, miercuri, la Melbourne, ca e placut sa fie in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

Simona Halep, pentru a zecea oara intr-un sfert de finala de Grand Slam. N-a jucat niciodata semifinale la Australian Open

Simona Halep o intalneste miercuri dimineata pe Karolina Pliskova la Australian Open. Este al zecelea sfert de finala al romancei la un Grand Slam: de cinci ori a pierdut in aceasta faza, de patru ori a castigat.

Asa am trait Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open

Simona Halep a evoluat pentru prima data in cariera in semifinale la Australian Open si a facut pasul spre a treia finala de Mare Slem, dupa cele doua pierdute la Roland Garros. Click pentru imagini video live .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )