Libnet.ro
UNICEF

16:45

Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite

B1 B1,
Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite

Accept cu umilinta, hotarare si o incredere fara limite in promisiunea Americii nominalizarea voastra pentru presedintia Statelor Unite!, asa a inceput discursul lui Hillary. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a devenit oficial candidata democrata la alegerile prezidentiale

Hillary Rodham Clinton a devenit prima femeie-candidat din partea unui partid major la alegerile prezidentiale din Statele Unite, miercuri dimineata, dupa ce a castigat votul delegatilor din cadrul Conventiei Nationale Democrate, desfasurata in Philadelphia.

Hillary Clinton scrie istorie! A fost desemnata oficial candidat al Partidului democrat la Casa Alba

Hillary Clinton a fost desemnata oficial, marti seara, la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluat de Agerpres. in acest fel, Hillary.

Hillary Clinton a intrat in istorie, dupa nominalizarea oficiala in lupta pentru presedintia SUA

Hillary Clinton a intrat in istorie, devenind prima femeie care candideaza la presedintie din partea unuia din cele doua mari partide din Statele Unite. Conventia partidului democrat a nominalizat-o, oficial,.

Moment stanjenitor la Conventia Partidului Democrat: Bill Clinton a atipit in timpul discursului sotiei sale (VIDEO)

Hillary Clinton a devenit in mod oficial prima femeie nominalizata de un partid important din Statele Unite drept candidat pentru presedintia SUA. Joi seara, fosta prima doamna a sustinut un discurs.

Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, citata de surse din presa.

VIDEO. Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluata de Agerpres.

Reactii in lant din partea vedetelor dupa discursul lui Hillary Clinton: Katty Perry a urlat pentru candidata democratilor VIDEO

Discursul prin care Hillary Clinton a acceptat formal nominalizarea democratilor la alegerile prezidentiale din SUA a fost intampinat cu mult entuziasm de vedetele de la Hollywood, nume sonore declarandu-si sustinerea fata de prima femeie care reprezinta un partid major in cursa pentru sefia statului.

Meryl Streep o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba: De unde isi ia curajul si bunatatea? Va fi prima noastra femeie-presedinte si va fi un presedinte minunat (VIDEO)

Meryl Streep si-a declarat sprijinul pentru Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, intr-un discurs inflacarat pe care l-a sustinut marti in cadrul Conventiei Partidului Democrat,.

Surprize uriase la Conventia Partidului Democrat. Mihai Gadea: E fantastic ce se intampla aici!

Conventia partidului democrat american, care va oficializa candidatura lui Hillary Clinton la presedintie, s-a deschis intr-o atmosfera haotica. Sustinatorii senatorului Bernie Sanders sunt indignati dupa.

Partidului Democrat din SUA, tinta unui atac cibernetic

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de investitura a lui Hillary Clinton, relateaza France Presse.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )