Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horia Tecau joaca la un demonstrativ unde e prezenta si Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau joaca la un demonstrativ unde e prezenta si Serena Williams

Jucatorii Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt invitati la Energi Denmark Champions Battle, o competitie demonstrativa gazduita de orasul danez Herning si la care participa si lidera mondiala Serena Williams. continuă pe Online Sport

Horia Tecau o va intalni cu Serena Williams. Meci de gala aranjat pentru roman la finalul unui an de exceptie

Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer, castigatorii Turneului Campionilor, au incheiat sezonul de meciuri oficiale, dar nu pot pleca inca in vacanta.

Donatie importanta facuta de Horia Tecau pentru un spital din Constanta

Horia Tecau, proaspatul castigator de la Turneul Campionilor de la Londra, s-a intors acasa, la Constanta, unde va sta cateva zile.

Horia Tecau: Ne gandim deja la al doilea Slam, suntem foarte motivati. Horia planuieste sa joace cu Simona Halep la Jocurile Olimpice. Florin Mergea vrea sa-i ia primul loc

Cateva idei sunt importante din concluziile care se desprind dupa declaratiile celor doi finalisti romani de la Turneul Campionilor. Unu la mana, profesionalismul extrem al lui Horia Tecau, care nu uita valorile datorita carora a ajuns atat de sus si are de gand sa continue in aceeasi maniera. Cu titlul de la Londra la nici doua ore in spate, Horia vorbea deja despre lucruri precum sa incepem 2016 de la zero, al doilea Slam, sau Ne gandim doar la pasul urmator, nu ne lasam furati de val.

Horia Tecau, donatie pentru maternitatea din Constanta

Organizatia Salvati Copiii Romania a donat Spitalului Clinic Judetean Constanta, prin sprijinul financiar al tenismanului Horia Tecau, un aparat medical performant.

Horia Tecau a donat un aparat de 18.000 de euro Sectiei de neonatologie de la spitalul din Constanta

Spitalul Judetean de Urgenta Constanta a primit un ventilator de suport respirator in valoare de 80. 000 de lei, pentru sectia de neonatologie. Fondurile pentru achizitionarea echipamentului au fost donate de Horia Tecau.

Horia Tecau s-a intors acasa fara trofeul castigat la Londra. Ce a declarat el la sosirea in Romania si ce planuri are

Horia Tecau a revenit aseara in Romania. Ca un campion adevarat, el a fost asteptat la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coanda de secretarul de stat Carmen Tocala si de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Horia Tecau: Avem dreptul sa speram la o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio

Horia Tecau a revenit in Romania dupa ce a castigat alaturi de Jean-Julien Rojer) Turneul Campionilor de la Londra. Sportivul roman a vorbit despre anul viitor si despre obiectivul de la Olimpiada. Avem dreptul sa speram la o medalie la JO de la Rio, a punctat Tecau.

Horia Tecau, prima declaratie dupa castigarea Turneului Campionilor

Jucatorul Horia Tecau a revenit luni noapte la Bucuresti dupa ce a cucerit titlul in proba de dublu la Turneul Campionilor alaturi de partenerul sau olandez Jean-Julien Rojer.

Marele CAMPION Horia Tecau s-a intors acasa. Ce a declarat la Bucuresti

Horia Tecau s-a intors, luni seara, la Bucuresti, dupa ce a castigat, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, Turneul Campionilor.

Anuntul asteptat de toata lumea. Ce planuiesc sa faca impreuna, la anul, Horia Tecau si Simona Halep

Tineri, frumosi si foarte talentati, Horia Tecau si Simona Halep sunt oamenii momentului in tenisul si chiar sportul romanesc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )