Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOP 25 IULIE. Pestii au idei geniale, Racii au parte de o zi favorabila

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 IULIE. Pestii au idei geniale, Racii au parte de o zi favorabila

Iata horoscopul zilei de azi, JOI 25 iulie 2018. O zi cu adevarat speciala pentru zodii si vei afla in continuare de ce. Marte aflat in Leu face trigon cu Jupiter aflat in Sagetator. Aceasta este. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 iulie, cu Camelia Patrascanu. Carpicornii au parte de iubire. Berbecii vor sa castige bani

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 25 iulie. O zi uraniana azi. Graba, iritare, uitare, e bine sa nu ne lasam condusi de ele. HOROSCOP Berbec -.

HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problema pentru nativii acestei zodii

Horoscop 25 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 25 iulie Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele pr.

HOROSCOP 25 iulie. Leii trebuie sa ia decizii importante. Gemenii sunt visatori

Horoscop Berbec. Daca tu nu ai solutii la situatia care te framanta, priveste cu detasare in jur, pentru ca solutiile pot aparea de oriunde. Poate nu primesti sfaturi concrete, foarte bine conturate.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IULIE. Sagetatorii isi rezolva problemele in cuplu, Capricornii isi deschid sufletul

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 25 2019. O zi cu adevarat speciala pentru zodii. Marte In Leu face trigon cu Jupiter in Sagetator. Aceasta este cea mai norocoasa zi a verii de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 iulie. Balantele trebuie sa se bazeze pe intuitie, Taurii trebuie sa ceara ajutor

Iata pentru JOI 25 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 26 IULIE. Gemenii se lasa condusi de simturi, Leii sunt admirati

Berbec. Ai o idee in minte care prinde contur din ce in ce mai bine si te indeamna sa o si pui in aplicare. Nu mai astepta, bate fierul cat e cald, pentru ca atunci cand vei incepe.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

Curs valutar BNR azi, 25 iulie 2019. Casele de schimb au fost luate cu asalt de romani

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 25 iulie, un nou curs valutar. Care sunt cotatiile de azi si de ce schimbari a avut parte Indicele Robor? Valorile vor aparea pe site-ul oficial BNR la orele 13:00. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 euro = 4,7218 lei in crestere cu 0,0024) Cursul de ieri, indicat de .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 25 iulie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, joi, 25 iulie 2019, de la ora 18:15. S-au pus in joc premii in valoare totala de peste 3,6 milioane de euro, dupa ce la la tragerea Loto de duminica, 21 iulie, s-au acordat 22. 588 de castiguri, in valoare .

CALENDAR ORTODOX 25 IULIE. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Adormirea Sfintei Ana este praznuita in fiecare an pe 25 iulie. Sfanta Ana era din semintia lui Levi si a fost fiica Mariei si a preotului Natan din neamul lui Aaron. Acestia au trait in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )