Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP 26 IULIE. Fecioarele au parte de tensiune la munca, Sagetatorii au parte de o zi stimulanta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 26 IULIE. Fecioarele au parte de tensiune la munca, Sagetatorii au parte de o zi stimulanta

Iata horoscopul zilei de azi, VINERI 26 iulie 2019. Luna leneveste in zodia Taur si te poti simti mai relaxat decat de obicei. Cu totii avem ceva din zodia Taurului, indiferent in ce zodie suntem. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele castiga bani. Capricornii au parte de iubire

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 26 iulie. O zi foarte buna. Suntem pragmatici si trebuie sa fim ancorati in.

HOROSCOP 26 iulie, cu Camelia Patrascanu. Balantele castiga bani. Capricornii au parte de iubire

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 26 iulie. O zi foarte buna. Suntem pragmatici si trebuie sa fim ancorati in realitate. HOROSCOP Berbec - pot.

HOROSCOP 26 IULIE. Gemenii se lasa condusi de simturi, Leii sunt admirati

Berbec. Ai o idee in minte care prinde contur din ce in ce mai bine si te indeamna sa o si pui in aplicare. Nu mai astepta, bate fierul cat e cald, pentru ca atunci cand vei incepe.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 IULIE. Gemenii sunt sprijiniti de partener, Varsatorii sunt plini de sarm

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 26 iulie 2019. Luna leneveste in zodia Taur si te poti simti mai relaxat decat de obicei. Cu totii avem ceva din zodia Taurului,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 iulie. Berbecii trebuie sa scape de teama, Taurii se echilibreaza

Iata pentru VINERI 26 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Leu - Esti primit cu bratele deschise de un grup de persoane care te priveste cu multa admiratie si respect. Citesti in ochii lor cat de mult te apreciaza,.

Prognoza meteo vineri, 26 iulie. Vremea va fi calduroasa

Conform prognozei meteo emise de ANM, vineri, 26 iulie, se anunta o vreme calduroasa local, dar si ploi cu caracter torential in unele zone. Prognoza meteo vineri, 26 iulie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 26 iulie. Specialistii meteo anunta o vreme calduroasa local, in vest si sud, in .

Curs valutar BNR azi, 26 iulie 2019. Cotatii la extrema

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru ziua de azi, 26 iulie. Cotatiile vor aparea oficial pe site-ul BNR, la orele 13:00. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 euro = 4,7273 lei in crestere cu 0,0055) Moneda Euro a avut, in cursul precedent, valoarea totala de 4, 7218 leieuro. Variatia pozivita .

PROGNOZA METEO 26 IULIE. Vremea va fi calduroasa local

Vremea va fi calduroasa local in vest si sud, in timp ce, in restul teritoriului valorile diurne se vor situa in jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar.

CALENDAR ORTODOX 26 IULIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Cuvios Ioanichie Schimonahul este unul din cei mai renumiti sihastri care s-a nevoit pe Valea Chiliilor in primele decenii ale secolului al XVII-lea. Se crede ca acesta era cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )